Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka_29

Mój mąż to nierób i pijak.Gdzie ja mialam oczy przed ślubem?!

Polecane posty

Gość forumowiczka_29

Jesteśmy kilka lat po ślubie cywilnym /nie stać bylo nas na huczne wesele/ mamy 1 dziecko.Mąż do ślubu nie nadużywal alkoholu ale po ślubie regularnie przychodzi narąbany.Kilka razy mial problemy z prawem i byl zatrzymywany przez policję w różnych sprawach. Od wielu lat jest kibolem,interesują go tylko popijawy i mecze pilki nożnej na które jeździ z kolegami.Nie dość że nie może znaleźć pracy /nie chce?/ choć w naszym regionie praca jest to wymaga żebym mu gotowala tylko mięsne obiadki bo inaczej się obraża jak dziecko i wychodzi z domu. Zaczely mi ginąć pieniądze z portfela najczęściej banknoty 20,50 zl a on myśli że jestem taka glupia że tego nie zauważę i wmawia mi że zgubilam. Oprócz tego przestal mnie już pociągać /mimo 30tki ma problemy z potencją/ dlatego coraz częściej myślę o rozwodzie.Nie chcę sobie marnować życia bo mam dopiero 29 lat ale przeraża mnie że jakbym wystapila o rozwód to móglby się na mnie mścić a także rozprawy i koszta sądowe.Przez niego mam pelno siwych wlosów.Co robić ?!

Gość forumowiczka_29
Nie o taką poradę mi chodzi.

Gość w pochwie miałas oczy.
.

Gość radzę
Jeśli liczysz na to ,że on się zmieni na lepsze to się bardzo pomylisz. Rozwód nie kosztuje aż tyle żebyś nie była w stanie opłacić kosztów. Idz do prawnika to się wszystkiego dowiesz. Najwyższy czas zrobić porządek w swoim życiu.

Gość forumowiczka_29
Alkoholik i nierób to najgorszy typ faceta.Ostrzegam!

Gość radzę
kobieta wchodząca w związki z aspołecznymi mężczyznami, lub taka, która doznała już określonych szkód związanych z raniącymi relacjami, powinna skorzystać z pomocy psychologicznej.

Gość kotukik
nie musi byc od razu rozwod po prostu zwin manele i odejdz albo wyrzuc go na zbity pysk jak twoje mieszkanie......

Pomocy niech szuka alkoholik, ale nie w domu, lecz na oddziale odwykowym. Miejsce żony i dzieci jest w domu, bo dlaczego rodzina ma odchodzić z mieszkania, to ten pijak i leń musi znależć dla siebie odpowiednie miejsce na odwyku, albo w towarzystwie meneli. Kobieto ! nie daj się, walcz o spokojne zycie dla siebie i dziecka. To jest Twój obowiązek, a szmaciarzowi napluj w zapijaczoną mordę. Dasz radę.

Gość Agnieszka z Ustki
To straszne.A ja myślałam że takich facetów już nie ma!

jeszcze dosyć młoda z Ciebie babka, szkoda zebys sie marnowała u boku kogoś takiego. patrz ile masz jeszcze lat przed sobą...no i dziecku też dobrze na psychike nie robi oglądanie wiecznie pijanego ojca który nie jest w stanie nic w życiu zrobić i osiągnąć tylko popijać...

Gość takajednakobitka123
Olej go póki będzie za późno!

Gość forumowiczka_29
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Już wiem gdzie miałam oczy... między nogami.

Gość pijąca poranna kawę
Taki facet to normalnie porażka :o

Gość forumowiczka_29
lubie sex grupowy a 1 facet mnie nie zaspokaja wiec musze sie rozwiesc i wtedy sex codziennie z sasiadem i listonoszem a i piesek tez dobry.Zeszmacilam sie ale to nie moja wina bo mnie tata w nocy odwiedzal.A ze mam nasrane w glowie to wyszlam za kibola za maz. I co ja biedna zrobie ze mysle pochwa a nie glowa?

Gość Marta,23
nie pracujący kibol....alkoholik... nie czuly mąz ,ktory o soebie nie dba i nie okazauje milosci swojej kobiecie.......no tak,mysli ze jak jest juz twoim mezem to nie musi sie starac... A JAK TRAKTUJE TWOJE DZIECKO?...Z CZEGO SIE UTZYMUJETA?....NIE WSTYDZI SIE ZE JEST NA TWOIM UTRZYMANIU?...NIE JEST DO CIEBIE AGRESYWNY,NIE KRZYCZY?NIE WSTYDZI SIE PRZED SWOJĄ RODZINĄ ZE JEST GOLODUPCEM? MYSLE ,ZE MOZE CI WPIEERDOLIC JAK MU POWIESZ O ROZWODZIE:) POSTRASZ GO TROCHE...POWIEDZ ZE JESTES MLODA I MOZESZ SOBIE UZLOCY ZYCIE...ZEBY SIE WZIOL ZA SIEBIE BO JEST OJCME RODZINY. JAK TO NIE POSKUTKUJE TO WEZ ROZWOD:) MOJA SIOSTRA MA 25 LAT ,WZIELA ROZWOD PO 5 LATACH ,DOSTALA GO PO 1 ROZPRAWIE...i wcale nie musisz miec adwokata.Te koszty wcale nie sa takie wielke.

Gość Marta,23
powinien chodzic i klaskac uszami na twoje zawolanie........robic ci masas i gotowac obiadki....jesli TO TY GO UTRZYMUJESZ. jak mu nie wstyd,facet nie ma klsy i honoru.....jak ty to tolerujesz???i jescze menel wymysla ze obiad zly??? szczel tymi garami raz i drugi....zostaw go na caly dzien z pusta lodowką....nie zarobil to nie ma.Powiedz ze musialas sobie kupic nowe kolczyki czy szpilki... jedz na kilak dni do rodzicow z dzieckiem.......niech zateskni... on ma kolegow i mecze ....ty tez wychdz z domu!:) zacznij dbac o siebie i spotykaj sie z facetami...."na kawkę" :D

Gość ruda_kita
Powinna go kopnąć w zad i szukać normalnego faceta a nie lesera,obiboka,pijaka i chuligana :o Ale jak widać niektórym kobietom imponują tacy faceci...