Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczka................

domowy budyn

Polecane posty

Gość kuchareczka................

witajcie, podajcie prosze przepisy na wasz domowy budyn.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość agataaaaaaaaaaa
pol litra mleka, 2 lyzki maki pszennej 2 lyzki maki ziemniaczanej, moze byc tez zoltko do koloru, oczywiscie cukier do smaku, jak ktos lubi to wanilia. A jak to zrobic to chyba nie musze pisac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość up...
a po co...pszenna ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczka................
dzieki, wyprobuje ten drugi przepis :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość agataaaaaaaaaaa
można też dodać marchew, buraki i dwie duże cebule

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość up...
a po co idioci :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczka................
ciocia mówiła, że można dodać kiszonej kapusty i świeżego ogórka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczka................
hahahahaha zmarlam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rftgyuhjio
O hahah, z tym lisem było dobre ;) A wracając do tematu. Fajnie, że ktoś chce robić domowy budyń, bez tych sztucznych barwników i aromatów. Można też zrobić oczywiście wersję czekoladową, z kakao :) Moja mama robi budyń domowy, ale do karpatki (takie ciasto). Dobre to jest.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość agataaaaaaaaaaa
A po chuuuujj, zebys miala o co pytac pochwo....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość To zależy ...
Maka ziemniaczana tak, ale pszenna....???? .... nie wiem po co? Na tym forum zdarzają się tacy użytkownicy, którzy piszą ... dużo, ale bardzo mało wiedzą o tym co piszą. Dlatego z niektórymi poradami trzeba uważać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość martulkaaaa_________
z ziemniaczaną budyń jest taki bardzo sprężysty i "gumowaty", a z pszenną bardziej kremowy, kwestia gustu i przyzwyczajenia, ja też wolę z pszenną

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×