Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszka532

Światło w pracy

Polecane posty

Gość Kaszka532

Mam dość! Pracuje w biurze a w pokoju--- TRUPIE ŚWIATŁO!! PIE**OLONE NEONÓWKI O KOLORZE BIELI!! Nie dość że monitor wypala mi oczy to jeszcze to światło psuje mi wzrok.. Coraz ciemniej na dworze i coraz bardziej mi dokucza... http://4.bp.blogspot.com/-TCTvg7PGHOo/T7S3tf0 WEFI/AAAAAAAAQ_8/LgLws6NC7YI/s1600/DSC_0213.jpg Białe neonówki wypalające wzrok!!

Gość carmenlaspecial
W ogóle to neonówki to pierwszy krok do jaskry:O No ale tańsze są... Ech

Gość Kaszka532
Tragiczne są.. nie wiem co z nimi zrobić

Gość musicie się zwrócić
do bhpowca o powołanie komisji, zrobić przegląd stanowisk, zebrać wnioski pracowników i spróbować coś zdziałać. Kiedyś u nas tak było, naciskaliśmy i udało się

Gość torze
okien nie macie w pomieszczeniu? Albo takie brudne, że dziennego światła nie przepuszczają? Jeżeli praca polega na wpatrywaniu się w komputer - można zrezygnować ze sztucznego światła. Nie ma nic gorszego, jak połączenie naturalnego z jarzeniowym

Gość Kaszka532
Są przyciemniane szyby z widokiem na wschód więc jest ciemno.. Szczególnie ta pora.. bank tnie koszty wiec nie ma co liczyć na wymianę.. Chciałem zaproponować lampki ale baby z jakimi siedzę narzekają że za ciemno - idiotki

Gość gość
Jeżeli ktoś nie lubi rolet, ani żaluzji, może pomyśleć o przyciemnianiu szyb. Jest to o wiele tańsze i w sumie praktyczniejsze. U mnie w biurze jest coś takiego zrobione i powiem wam, że superowsko wygląda. Nie ma potrzeby wzywania fachowców, nic się nie obija. Z tego, co wiem, u nas montowała folię firma http://jkszyby.pl/, zastanawiam się, czy sobie do domu nie zamówić takiej folii.