Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki.antykoncepcyjnee

tabletki antykoncepcyjne - problem !

Polecane posty

witam ! podejrzewam, ze jestem w ciazy. biore tabletki anty ale pominelam jakies 3 tyg jedna. mam objawy : bol krzyza, czeste oddawanie moczu, rozdraznienie, bol brzucha, ciagle bulgotanie w srodku (wzdecia), bol piersi - wrazliwe na dotyk. od wczoraj przestalam brac tabletki bo podejrzewam ciaze. test ciazowy negatywny dzis rano. powinnam dostac miesiaczke po tym odstawieniu za jakies 2 dni. czy jesli jestem w ciazy to nie powinno byc krwawienia? no i kiedy mam najlepiej zrobic kolejny test zeby byl wiarygodny? dzis drugi dzien bez tabletki anty. prosze o pomoc doswiadczone

Gość w dniu spodziewanej
miesiączki sie robi test nie wczesniej. jak bedziesz w ciąży to możesz miec plamienie a nie musisz moze napisz coś więcej np kiedy powinnas dostac @ i w ktorym dc pominełas ta tabletke

kurcze ja sama nie wiem :( to bylo tak : zawsze bralam tabletki normalnie i o tej samej godzinie (22:00) ale ostatnio bylam w polowie opakowania ale je zgubilam wiec zaczelam nowe - pomyslalam sobie ze najwyzej przedluze sobie kilka dni przed miesieczka. i w tym nowym opakowaniu nie wzielam 3 tabletki. od wczoraj nie biore tabletek a w opakowaniu zostalo ich 8. co o tym sadzisz?

wyzej wymienione objawy trwaja caly czas od 3 dni. nie wiem co myslec. narzeczony mowi, ze znowu sobie wkrecam. nie dziwie mu sie, bo czesto sama sobie doszukiwalam objawow, ale tym razem jest zupelnie inaczej .. czuje, ze "tam" cos sie dzieje ...

Gość w dniu spodziewanej
to co piszesz to na pewno objawy ciąży nie są zwłaszcza ze test masz negatywny ale nie wiadomo w którym dc był robiony i w którym dc doszło do rzekomego zapłodnienia. tak czy inaczej na 99% w ciązy nie jesteś

dzisiaj bardzo bola mnie plecy i nogi. jakbym przeszla kilkanascie kilometrow a siedzialam caly dzien w domu i nic praktycznie nie robilam ... nawet teraz wylezec nie moge tak mnie krzyz boli :( mam nadzieje, ze to ciaza a nie kolejne urojenia !!!

no miesiaczka niby za 8 dni a test robilam wczoraj i dzis i oba negatywne. czy jest jeszcze szansa ze to ciaza? naprawde bardzo byl chciala :( zwariuje !

Gość poczekaj do okresu
raczej to urojenie niż ciąża zwłaszcza 9 dni przed terminem @. wyluzuj. Jesli byłaby to ciaza to test na 100% byłby pozytywny tymbardziej ze 3 tygodnie temu pominełas tabletke

nie 3 tygodnie a niecale 2 ! biore 21 tabletek i 7 dni przerwy ..

to skad te objawy? bole brzucha, czeste sikanie i potworny bol plecow (krzyza)? tego sobie przeciez nie wymyslam ... :(

up!

Gość poczekaj do okresu
słuchaj te objawy co ty piszesz to są w ciązy owszem ale w jej 6-8 tygodniu. Głowa człowieka jest w stanie wszystko uroić nawet to ze zaraz ci brzuch urosnie a ciąży nie będzie ! Jeszcze tym bardziej ze pominiecie tabletki było 2 tygodnie temu a nie 3 sorry dziewczyno ale jakbys sie douczyła to wiedziałabys ze samo wedrowanie jaja przed zagniezdzeniem w macicy wędruje 7-12 dni więc objawy ciąży występują dopiero po kolejnym (najwczesniej) tygodniu czyli po 3-4tygodniach od zapłodnienia.

w tamtym opakowaniu rowniez pominelam tabletke ale mialam miesiaczke po tym. moze to z tamtego razu? ale wtedy dlaczego test wyszedl negatywny :/ poprzednia miesiaczka byla skapa a zazwyczaj leje sie ze mnie jak z cysterny

Gość poczekaj do okresu
negatywny test = zero ciąży !! zapamietaj sobie

czasami kobiety robia testy i wychodza im negatywne a mimo to sa w ciazy i nie krecisz mi ze nie ma takiej mozliwosci !

Gość poczekaj do okresu
boshe dziewczyno ty jesteś psychiczna ! czy ty wiesz co piszesz ?! jak juz tak na siłe chcesz wkręcić ta ciaże to idz zrób bete! Owszem testy wychodzą negatywne u kobiet w ciaży pod warunkiem ze 1. robione były przed terminem okresu 2. owulacja była przesunięta gwarantuje ci ze jesli te dziewczyny co wcześniej miały negatywny test zrobiłyby go za kilka dni wyszedł by pozytywny !!3 test byl przedatowany albo kupiony w internecie i niewiadomego pochodzenia

dzieki. Po Twoim 'boshe' juz wiem wszystko. i to Ty jestes pychiczna ! pisze tu i oczekuje pomocy a nie najezdzania na mnie !

Gość poczekaj do okresu
*biore tabletki anty ale pominelam jakies 3 tyg jedna* po czym pózniej piszesz *nie 3 tygodnie a niecale 2 ! biore 21 tabletek i 7 dni przerwy * sie qrwa określ co ty w ogole piszesz !!! niecałe 3 czy niecałe 2 tygodnie debilu !!! to różnica a potem masz pretensje ze ktoś cie ma za psychiczna - bo nia jesteś !!!! kolejne co świadczy o twoim debiliźmie *powinnam dostac miesiaczke po tym odstawieniu za jakies 2 dni.* po czym piszesz *no miesiaczka niby za 8 dni a test robilam wczoraj* Idz do psychiatry zdecydowanie bo jutro napiszesz ze masz brzuch jak w 9m-cu

chodzilo o to ze jakbym brala normalnie tabletki do konca to okres dopiero za 8 dni ! ale ze odstawilam je juz wczoraj to powinna pojawic sie juz za dwa dni !! jezzu taka tepa jestes?!

nastepna... co z wami? nie kazda jest taka super swietnie doswiadczona jak wy ...

Gość nfyjkukdr
Tabletki nie są dla debilek. Współczuję Twojemu facetowi takiej paranoiczki. :o

dzieki. za kilka dni wysle wam zdj testu POZYTYWNEGO !! bo czuje ze cos sie dzieje i w dupie mam to ze narazie wychodza negatywy ! ja swoje wiem

Gość nfyjkukdr
"bo czuje ze cos sie dzieje" Jeśli coś Ci bulgocze w brzuchu-wiedz, że coś się dzieje. :classic_cool:

Skoro wiesz to nie zakladaj topicu. proste. twoje zdjecie srednio tu kogos interesuje

Aa i jeszcze jedno. chyba jestes juz pod koniec 8 miesiaca. bol w krzyzu i parcie na pecherz o tym swiadcza.

Tyyy little ! faktycznie jestes little haha :D wiesz jakie sa objawy wczesnej ciazy!? jeszcze niedawno sama sie sralas ze swoja ciaza i jakos ludzie normalnie Ci odpowiadali psychiczna dziewucho ! ile w was podlosci i zlosci o moj boze ! czytam wlasnie sobie o kobietach ktore robimy kilkanascie testow a na usg dzidzi ... jeden przypadek nawet wyczytalam gdzie kobieta w 7 miesiacu ciazy dla jaj zrobila test a tam jedna krecha ... nooo i co wy na to?

Gość nfyjkukdr
Jak kupują chińskie testy na allegro po złotówce za sztukę to i chińskie hieroglify mogą na teście zobaczyć.

nie wiem po jaka cholere kupowac testy przez internet i jeszcze czekac na przesylke jak mozna isc do pierwszej lepszej apteki :o