Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki.antykoncepcyjnee

tabletki antykoncepcyjne - problem !

Polecane posty

Srasz to pewnie ty i to do kuwety. kulturalny czlowiek na poziomie to "ma obawy" lub "korzysta z toalety". Skoncz gimnazjum i poczytaj jeszcze raz podrecznik do biologii.

mieszkam w UK i aktualnie jestem w collegu kierunek medycyna wiec nie mow mi ze jestes madrzejsza .. wiecie co? chcialam po prostu zeby ktos dodal mi troche nadziei ... mam 21 lat i to bylaby moja pierwsza ciaza wiec nie najwzdzajcie na mnie tylko dlatego ze jeszcze w swoim zyciu nie moglam przezyc tego pieknego 9cio miesiesznego okresu jakim jest ciaza .. juz tak sie cieszylam i mialam nadzieje, ale teraz to juz w nic nie wierze. nawet w ludzi bo jestescie zmije ! powinnysmy trzymac sie razem i wspierac siebie nawzajem a nie wbijac jad jedna w druga i wyzywac czy obrazac .. chyba nie tak powinno to wygladac .. i napisalam tu bo oczekiwalam zrozumienia i rady oraz wsparcia ale zawiodlam sie. zycze wam spokojnej nocy.

Gdzie tu zawisc przeciez mam swoje dziecko? gdzie podlosc? bo zwrocilam ci uwage? wsparcia widac musisz szukac na forum bo jak sama przyznalas juz nie raz panikowalas wiec twoj facet pewnie ma juz dosc tej comiesiecznej paniki.

wcale nie panikuje co miesiac bo nic nie planujemy ani o nic sie nie staramy ! kiedys zdarzylo mi sie dwa razy ze miesiaczka sie spozniala albo ze mialam jakies tam bole brzucha i juz myslalam ze ciaza ale tym razem to wyglada naprawde inaczej i mam tych objawow sporo .. nie musicie mnie od razu wyzywac ani sie wywyzszac .. jak juz wspomnialam ja NIE WIEM jak to jest byc w ciazy .. nie planowalam ale szczerze mowiac chcialabym zebym w niej teraz byla .. dlatego mialam tyle nadziei i myslalam, ze otrzymam wsparcie, bo widzialam tu mnostwo topicow gdzie kobiety zaprzyjaznialy sie zwlaszcza jesli chodzi o te tematy a tutaj spotykam sie z takim zawodem :(

Gość dwie sprawy
1.skoro chcesz być w ciąży to po co bierzesz pigułki???!!!! 2. połowa twoich objawów to 8-9 tydzień, a reszta to jeszcze później-bulgotanie to dopiero między 15 a 18 tygodniem. Idź na bete lub usg-wykrywa już 3tygodniową ciążę. I będzie po problemie. A skoro masz na studium kierunek medyczny to wybacz,ale zbyt dobrze to nauka ci nie idzie :O

Gość autorko, masz typowy
PMS

Gość Następna co
sobie wkręca ciąże. Bierzesz tabletki a chcesz mieć dziecko... Ból krzyża, ciała i to są objawy ciąży?Ale ty lepiej wiesz . Studiujesz medycyne to po co się pytasz na forum? TAK JESTEŚ W CIĄŻY!Bo to chciałaś przeczytać na forum.

hej ! zrobilam dzisiaj 3 testy .. wszystkie pozytywne ! dzieki za wszystkie wypowiedzi i nast razem zastanowcie sie zanim zaczniecie na kims psy wieszac .. niech wam teraz bedzie glupio .. pozdrawiam. PS jestem teraz baaardzo szczesliwa :)

Gość daj zdjecie
Mialas wrzucic zdjecie

powiedz tylko jak mam je wrzucic to wrzuce, chyba ze teraz kazda poda mi swoj email to powysylam :) jestem tak szczesliwa ze zrobie wszystkooo !

Gość daj zdjecie
Zrob zdjecie i wrzuc na imageshack.com

musze sie tam logowac?

Gość polipola222
Jakie marki sa te testy?

ten na dole to 'first response' a ten drugi to 'clear and simple' albo 'clear nad easy' nie chce mi sie szukac opakowac w smietniku :) a co cos wam sie znowu nie zgadza?