Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agullcia

pomozcie dziewczyny

Polecane posty

Gość agullcia

hej dziewczyny, mam 19 lat.. staram się z chłopakiem o dziecko..wiem może to brzmi dziwnie że w tym wieku..ale tak mnie naszło i cały czas myśle o dziecku więc postanowiliśmy się o nie starać.. a wiec dnia 27 października uprawialam sex z chłopakiem chyba ze trzy razy, skończył we mnie.. z tego co wyliczyłam miałam dni płodne.. 28 października znów to samo.. okres powinnam dostać 19 listopada a 8 listopada obudziłam się z krwią.. 9 już się skonczyło..nie wiem czy to okres czy co ? o 2 listopada strasznie boli mnie kość ogonowa czy to ma coś wspólnego z ciążą? jak myślicie czy doszło do zapłodnienia ? bardzo bym chciała dzidziusia :( prosze o konkretne odpowiedzi :(

Gość do remifasola
Tez mi sie wydawało ze bardzo chce dziecko w tym wieku i tez czułam ze to ten czas wiec zaczęłam sie starać. Był to błąd. Jak doszło do mnie ze to za wcześnie byłam juz w ciąży. Facet mnie zostawił i w tym wieku zostałam sama z dzieckiem. Nie zaluje bo kocham syna nad życie ale z perspektywy czasu nigdy nie podjelabym takiej decyzji.

Gość poczekaj do okresu
wczesniej sie nie dowiesz czy to ciąża. ale z tego co napisałaś to raczej dni płodne miałas ale własnie tego 8.11 jak mogłas mieć 28.11 ? ilu dniowe masz cykle? ze niby zaraz po okresie owulacje masz?

Gość agullcia
27 i 28 października uprawiałam sex. a 8 i 9 listopada miałam krwawienie.. okres powinnam dostać 19 listopada.

Gość poczekaj do okresu
jak długie masz cykle? Ja uważam ze 8.11 miałaś owulacje i to było krwawienie okołoowulacyjne

Gość agullcia
29 dni.. to co to znaczy., sory ale nie znam się na tym :(

Gość poczekaj do okresu
no to widze ze ty w ogole nie masz pojecia co to owulacja kiedy wystepuje i czym sie charakteryzować moze a bierzesz sie za robienie dzieci wróć do szkoły dziecko skoro masz 29dniowe cykle a ty szukasz owulacji- dni płodnych w 8 i 9 dc to nie mamy o czym rozmawiać a na pewno nie o ciąży

Gość Klaudyna115956
ja tez mam 19 lat i staram sie o dzidzi... w sumie bardziej juz 20 lat bo mam urodziny poczatkiem roku... tylko czytajac twoje wypowiedzi to troche mam mieszane uczucia... nie wiesz co to owulacja iw wgl... ja mam meza... osobe zaufana, ktora pragnie dziecka tak jak ja i wiem ze mnie nie zostawi... zastanow sie nad tym..

Gość fifaraffafafa
agulla a dlugo jestes ze swoim chlopakiem??

Gość agullcia
Jesteśmy razem 4,5 miesiaca

Gość Bananaaa
prowo

Gość agullcia
Czy jest coś złego w tym, że sie kochamy i chcemy być razem zawsze? Długie prowadzania sie za raczke są bez sensu. Trzeba wiedzieć, czego sie chce od życia.

Gość pewnie ze prowo
bo chyba w rzeczywistości tacy ludzie nie są