Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata987

Co zrobic z tym?

Polecane posty

Gość beata987

Hej. Mam 19lat, mieszkam w malym miescie. Kiedy chodzilam do gimnazjum bylam popychadlem w szkole, smiano sie ze mnie bo mialam gorsze ubrania wrecz obciachowe ale rodzice nie dawali mi pieniedzy na lepsze, jestem pol arabka pol polka , ciemniejsza karnacja ale delikatnie, ciemne wlosy brazowe oczy niektorzy ludzie w szkole nie lubili mnie za to, uwazali ze jestem rumunem itd. Potem doszly ploty ze sie puszczam, ogolem mialam wiele nie milych sytuacji, nie robilam nic zlego ale kilka osob uwzielo sie na mnie i tak zniszczylo mi reputacje do dzis. Niektorzy ode mnie stronili nazywali brudasem mimo ze sie mylam. Myslalam ze kiedy skoncze to gimnazjum to ludzie zapomna, dadza mi spokoj ale tak sie nie stalo. Teraz jestem w klasie maturalnej. Poznalam chlopaka podobam mu sie. Ale on nie moze sie ujawnic ze zadaje sie ze mna bo jego koledzy i kolezanki nasmiewali sie ze mnie w gim jak i teraz, na pewno nie dawali by mu spokoju ze on jest ze mna. Znalazl sobie dziewczyne ktora jest w 100 % polka ale wiem od jego znajomego ze sie kochal we mnie ale bal sie reakcji innych... Nie wiem czy on jest z ta dziewczyna do konca szczesliwy. Co ja moge zrobic by mimo wszystko przeciwstawil sie tym ludziom? Ja go kocham, a on teraz zerwal ze mna znajomosc bo twierdzi ze jego nowej dziewczynie by sie nie spodobalo ze ze mna ma kontakt. ( ona wie ktora to ja ), ale przeciez jej nie powiem co miedzy mna a jej chlopakiem bylo przed nia...

Gość Bananaaa
a nie myślałaś, żeby spojrzeć na to w ten sposób, że oni Ci zazdroszczą? Zazdroszczą tego, że jesteś ładniejsza, egzotyczna, że nie jesteś taka jak wszyscy.

Gość beata987
Bananaaa mozliwe, nie jestem brzydka wiele osob mowi ze mam urode, ale mowia mi to osoby ktore wczesniej mnie nie znaly ze szkoly, tj nowi znajomi. Ten chlopak o ktorym mowa chodzil do gimnazjum rok wyzej ze mna, on pamieta to jak ludzie mnie traktowali i jak teraz. Obecnie mam lepsze ubrania, nie jest ze mna "wstyd" sie pokazac no ale opinia u ludzi zostala... Pije piwo ze znajomymi podchodza Ci co kojarza mnie z dawnych lat i nawet nie chca podac reki, traktuja jak powietrze albo sa gorsze przypadki ze wyzywaja...

Gość Bananaaa
Olej ich, nie są warci Twojej uwagi, tak samo jak ten chłopak. I wykorzystaj swoją oryginalną urodę. Nie myślałaś o jakiejś sesji foto? Na bank znajdziesz jakiegoś uczącego się fotografa. On będzie miał fotki do portfolio, a Ty super zdjęcia na fejsa. Reszta pęknie z zazdrości.

Gość Bananaaa
ich zachowanie powinno Cię napędzać do robienia czegoś więcej

Gość beata987
dzieki za rade dobry pomysl :) moze cos sie zmieni

Gość Bananaaa
przeszukaj portale typu maxmodels :) powodzenia i uszy do góry :)

Gość beata987
napisz na maila sugar1212@wp.pl