Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jak co

Facet ktory flirtuje

Polecane posty

Gość co jak co

Mam dosc swojego faceta. Juz na poczatku naszego zwiazku zauwazylam na roznych portalach spolecznosciowych ze rozmawia prawie z kazda laska jaka jest dostepna na chacie. I zeby to bylo normalne pisanie jak znajomy ze znajoma to spoko ale on tam slodzi i flirtuje, zwracalam mu na to uwage ze mi sie to osobiscie nie podoba i jakis czas byl spokoj. Wyjechalismy razem za granice zaczelo sie wszytsko ukladac, teraz on musial wyjechac do Polski na pare dni i co widze jak mnie nie ma obok, ze pisze ze swoja kolezanka z pracy on niby spoko luz ale laska jakby mogla to by sikala ze szczescia ze jest na tym samaym portalu co ona i caly czas pytania kiedy bedzie w pracy i ze nie moze uwiezyc ze to fanatastyczne. K...wa moze ja przesadzam ale wyobraznia dziala i skoro laska tak pisze do niego z zachwyceniem to pieknie jej musi slodzic w parcy. W...wia mnie to. Czy was tez by to w...rwialo czy moze ja nie mam dystansu do spr i przesadzam?

zazdrość to oznaka tego jak cholernie Ci na kimś zależy. ; ) Ogólnie zazdrość praktycznie jest w każdym związku u niektórych większa u innych mniejsza, ale dopóki nie ma bliższych sytuacji, nie ma też co się tak strasznie wkurzać, poza tym facet tak samo pewnie jak kobieta lubi jak jest się zazdrosnym ;) więc jemu się to podoba, że tak się nim interesujesz ; ) . Też pozakładaj takie portale, wtedy się przekonasz ; )

Gość co jak co
jestem z nim 3 lata. Niby to nie zdrada fizyczna ta najgorsza ale psychiczna tez potrafi bolec, nie wiem czy olac to zwyczajnie, przestac zwracac na to uwage czy to moze sie kiedys przerodzic w cos gorszego? Nie mialam nigdy wczesniej takiego problemu ze swoimi ex. I co teraz zrobic? Nie odzywac sie do niego? jak zareagowac zeby w koncu zrozumial ze mnie zwyczajnie wk..rwia niemilosiernie !!

zachowuj się jak on, jeśli będzie o Ciebie zazdrosny, to wtedy sam sie opamięta i nie będzie flirtował. W sumie to Ci sie nie dziwie, bo zazdrość jest straszna ; ) . Czy może to się zmienić w coś poważniejszego ? Bardzo prawdopodobne, skoro już flirtuje to coś tam mu może po głowie chodzi, ale nie wyciągaj pochopnych wniosków ; ) moge sie mylic ; )

Gość co jak co
On teraz pewnie smacznie spi albo sie gdzies bawi ze znajomymi a ja siedze na tej za..nej obczyznie fuck. Mam mu napisac jakiegos sms ze widzialm ich wpisy, ze jestem zla? Nie chce pod wplywem emocji rozegrac tego nie na moja korzysc, nie chce tez zeby to wygladalo w ten sposob, ze go jakos ograniczam w kontaktach z innymi ludzmi, zeby mi tak nie odp.

Gość co jak co
Mam takie konto zalozone stad widze co on tam wypisuje :/

I znów pokażesz mu, że się nim ciągle interesujesz. Staraj się chociaż sprawiać takie wrażenie, że nie przeszkadza Ci to że ma jakieś portale. Ale jest też zła strona tego wszystkiego, znowu jak Ty zaprzestaniesz się nim interesować on pomyśli sobie w końcu że Ty robisz coś za jego plecami, i wtedy może dojść do zdrady z jego strony. Ja Ci doradzam, troszke uspokój swoje domysły, i załóż portale takie jak on ma, zobaczysz jaka bedzie reakcja, jeśli bedzie okazywał że jest zazdrosny to mozesz byc spokojna ;) jeśli po prostu nic nie zrobi, to po prostu znudził mu się związek i szuka przygód.

Gość iojiojioj
moim zdaniem powinnaś poczekać i obserwować czy to się skończy na flircie czy przerodzi w cos poważnego bo jak za szybko zrobisz mu awanturę to po pierwsze może się wkurzyć że posądzasz go o coś czego by nie zrobił( a jak zamierzał to i tak się nie przyzna)po drugie nie dowiesz co by zrobił więc chyba lepiej dowiedzieć sie co naprawdę zamierza niż robić awanturę i tak jakby na siłę go zatrzymywać,bo siłą nikogo do miłości nie zmusisz,lepiej jak dowiesz się teraz niż za parę lat miał by cię zdradzać

Gość iojiojioj
fetyszysta są też tacy co nie tolerują jak partnerka flirtuje czy zdradza a sami zdradzają;)

Gość co jak co
A moze ta laska sie tak zachwycala bo to inny kraj inna mentalnosc... Tylko teraz sobie przypominam ze on mi cos juz o niej opowiadal kiedys imiona tutaj maja specyficzne wiec latwo skojarzyc i jak pytalam go ile ma lat to powiedzial ze ciezko stwierdzic bo tutaj to faktycznie ludzie nie wygladaja na swoj wiek, wiec jak powiedzial mi ze moze ponad 30 to mu uwierzylam nawet w sumie mnie to za bardzo nie ineresowalo, a teraz widze ze ta laska jest od nas o rok tylko starsza.

no tak, masz racje ale gdyby teraz zalozyła taki profil, zobaczyłaby jego reakcje. Skoro ma co być to i tak będzie prędzej czy później, dlatego moim zdaniem siedzenie z założonymi rękoma też nie jest dobre ; )

Gość co jak co
moze ja przesle dokladnie co ona pisala i on to zobaczycie czy jest sie o co w ogole spinac

Gość iojiojioj
ok prześlij

Gość co jak co
nie moge tego przeslac

Gość co jak co
a ok cos mnie odblokowalo wiec moge wyslac