Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halkanka1

Mąż pracoholik powiedział mi wczoraj tyle przykrych słów

Polecane posty

Gość halkanka1

Jesteśmy małżeństwem od 30 lat. Wyszłam za niego za mąż jak miałam 18. Mam 29letniego syna i 25letnią córke.Wczoraj mąż zaczął krytykowac syna. Powiedzial ze ma prawie 30stke, nie ma zony ani dzieci a koledzy juz dawno w jego wieku pozakladali wlasne rodziny. Dodal jeszcze ze nie zostawi mu ani grosza w spadku. Z corka zawsze lepiej sie dogadywal, dziewczyna ma syna ktorego urodzila na pierwszym roku studiow. Ja tez nie wytrzymalam i powiedzialam ze nasza corka tez nie ma meza, samotnie wychowuje dziecko i tez nie jest taka idealna jak mu sie wydaje. Maż ma własną firme, pracuje często od 6-24 7 razy w tygodniu.

Gość Kfif
No ale co w tym przykrego? Cała prawda taki stary koń a jeszcze nawet dziewczyny nie ma

Gość Kfif
No ale co w tym przykrego? Cała prawda taki stary koń a jeszcze nawet dziewczyny nie ma

Gość halkanka1
Miał tam jakieś 2 przelotne znajomości. Ale syn to jeszcze młody chłopak. Ma na wszystko czas. Na małżeństwo i dzieci to dla niego zdecydowanie za wcześnie. Chłopak musi się wyszumiec.

Gość o zależy...
młody chłopak? Toż to stary koń :D twój mąż autorko ma racje. A córka jakby nie patrzeć rodzinę założyła... może niepełną, ale ja ma.

Gość typowe , matka za synem
stanie murem, a męzczyzna zawsze faworyzuje córki w dorosklym zyciu. u mnie w domu tak samo- brat ma 36 lat, z osiagniec mozna zaloczyc odsiadke w wiezieniu, nieslubne dziecko i milion pozmienianych prac. Ale mama zlego slowa nie da powiedziec, bo matka zawse wierzy , ze syn sie zmieni, ma czas a moje osiagniecia jak studia, praca, rodzina, synek - norma, nie ma sie czym chwalic. A nie daj Boze cos zrobie źle, nie ma zmiluj sie jak u brata :O

halkanka1 A jest zaradny w życiu czy taka życiowa ciapa? Ma pracę, jakieś dobre stanowisko? Mieszka sam czy z Wami? Jak to wygląda? Jest samodzielny czy ojciec go utrzymuje? Widać że jest u Was podział, tatuś za córusią mimo że męża nie ma a dziecko to i owszem, a mamusia za synusiem prawdopodobnie leniem :) Jak to jest z tw synem?:)

Gość no serio
tyle przykrych słów ? ma racje facet 30 lat i z mamusia mieszka. A póniej taki szuka młodej zony bo dzieci chce mieć a co z kobietami w jego wieku które są same bo "synusie" są nie gotowi musza sie wybawic ŻAL !

Gość Icy Moon
Ja nie rozumiem co chcesz przekazac i jaki masz problem. O meza chodzi, czy o syna, czy o corke, bo tego na cholere ja jeszcze wmieszalas zupelnie nie pojmuje

Gość halkanka1
bo nikt nie ma dla mnie serca

Gość halkanka1
robie kupe

Gość halkanka1
sram se do ryja

Gość raybarone
Czy Twoj syn ma prace? Mieszkanie? Czy mieszka z Wami a jesli tak, to zy pomaga w domu? Sprzata? Gotuje? Czy na to tez ma czas? Bo jesli tak to watpie ktora dziewczyna go zechce.... Nie rozumiem co to znaczy "musi sie wyszumiec"?? A dziewczyny nie musza sie wyszumiec? Wiesz co jestes kobieta a takie stereotypy powielasz, ze az wstyd. To, ze nie znalazl jeszcze nikogo albo, ze nie ma rodziny to jeszcze nie az taki problem, ale takie myslenie jak Twoje to juz jest.

Gość halkanka1
Dlaczego ktoś się pode mnie podszywa. Syn pracuje w firmie męża, mieszka z nami. Jest to jeszcze młody chłopak który nie chce zakładac rodziny. Jest to dobry, spokojny człowiek. Jest bardzo dobrym synem.

Gość halkanka1
Ale przecież połowa tego domu po naszej śmierci będzie należała do niego. Niestety mąż chce przepisac juz teraz w darowiznie, wszystko na corke.

no ja wiem... tylko, że nie czuje on potrzeby wyprowadzki... nie wyobrażam sobie w tym wieku mieszkać z rodzicami... potrzebuję prywatności i swojego życia. ja mieszkam sama od 19 roku życia.

Gość kaaasssiiiiiaaa
mąż miał rację współczuję syna co on w zyciu osiągnął , do czego doszedł sam??? tatuś mu załatwił pracę, mieszka z rodzicami, mamusia obiadki gotuje i pewnie majtki pierze... ten syn to nierób, ciekawe czy do waszych opłat się dokłada???

Gość żyrafa155
a co to jakiś przepis jest że w wieku 30 lat trzeba mieć żonę i dzieci??????chore myslenie,jakby trafil na swoja druga polowke to by si emoze ustatkowal,a tak to co na sile ma szukac i zenic sie z rozsadku? przedpotopowe myslenie....

Gość zielonaa ciżemka
żyrafa nie chodzi o zone i dzieci ale o usamodzielnienie się prace ma bo mu tata załatwił nie myśłi o własnym mieszkaniu a mamusia stoi murem za synkiem pewnie nawet po sobie nie posprzata a mamusia obiadki gotuje

Gość ja rozumiem córka powinna się
wyprowadzic. Im szybciej tym lepiej ale dom? przecież to co jest własnością ojca, jest własnością syna. Córka może dostac 100 tysiecy na droge gdy wyjdzie za mąż(posag).

Gość wiesz na mów syna by został
sam z siostrzeńcem w domu. Od razu ze chce założyc rodzine jak zobaczy jak fajne sa takie male szkraby.

Gość kawa na ławę.,.,
masz syna obiboka