Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama2 ?

Możliwa ciąża ??

Polecane posty

Gość Mama2 ?

Cześć ;) wiem, że nie jesteście jasnowidzami ale mam pytanie. niedawno (lipiec) odstawiłam tabl. antyk. @ miałam 24-27 październik, z moich obliczeń wynika, że kochałam się z mężem (do końca) w dni płodne - chyba jeszcze przed owulacją (załóżmy, że kochaliśmy się w niedzielę 4 listopada a w poniedziałek i wtorek miałam bardzo dużo śluzu - przypuszczam płodnego - bo wg. kalendarzyków owulację powinnam mieć 7/8 listopad) jaka jest szansa, że zaszłam w ciążę?? Pytam się bo jest coś co mnie nie pokoi tzn. przed owulacją czuję się taka nabrzmiała, kłuje mnie jajnik, piersi bolą i tym razem też tak było. Problem polega na tym, że strasznie się rozchorowałam i biorę antybiotyk i inne leki. Dziś jest 12 a mnie znowu piersi bolą nie jakoś bardzo ale je czuję... na zrobienie testu jest jeszcze za wcześnie a ja się schizuję. Możliwe żeby to leki tak działały czy może jednak ciąża?

Gość azza
Jest seks to jest i możliwość ciąży.

Gość orangutanka
hej... ja nie doradze ale dołacze do starań.... odstwiłam tabl. w kwietniu... potem troche przerwy...teraz ost@23.10, owu 17-18 potwierdzona testami... przytulanko 17 dc... a teraz czekam..... i zastanawiam się jak nie zwariować ..... 3 dzień biorę duphaston bo od kiedy odstawiłam tabl skracala mi się II faza cyklu........ i tez czuję kłucie jajników...szczególnie lewego ale w owu tez tylko ten mnie bolał...

Gość bialamasajka
Nie korzystaj z kalendarzyka...to metoda nieskuteczna jeśli chodzi o wyznaczanie owulacji. Lepsze są testy albo mikroskop owulacyjny