Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryssia

Mini mebelki dla dzieci

Polecane posty

Hejka, Czy możecie polecić jakieś sklepy z mini mebelkami dla dzieci? Mogą być stacjonarne lub internetowe. Dzięki:)

Gość gres keli
Mogę polecić firmę Timoore - meble dostępne są w różnych sklepach internetowych, możesz sobie pooglądać.

Mogę polecić firmę Timoore - meble dostępne są w różnych sklepach internetowych, możesz sobie pooglądać.

Możesz podać przykład o jakie mini mebelki Ci chodzi? Chcesz kupić w necie czy w stacjonarnym ? Ja na razie co patrzyłam to w smyku trochę i też jak rozglądałam ( w sumie nadal rozglądam ) się za wózkiem to widziałam w Knorr-baby parę modeli. Nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi? http://knorr-baby.pl/produkty/c/mini-mebelki.html

Gość gość
pod żadnym pozorem nie polecam mebli timoore! obsługa skandaliczna, wysyłka z dużym opóźnieniem na dodatek meble dojechały uszkodzone i zanim reklamacja została przyjęta i rozpatrzona minęły ok 3 miesiące!! brak kontaktu, nie wiedziałam kiedy spodziewać się dostawy i czy W OGÓLE! posty polecające mają na celu pozycjonowanie ich strony, przestrzegam 1!!