Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelajna1989

pękła prezerwatywa

Polecane posty

Gość kilmandgaro
podaj nazwe prezerwatywy którą stosowałaś to tak dla przestrogi......

Gość bvvbbv
dlatego zawsze należy zalewac gardło , nie pochwe

Gość kilmandgaro
my używamy durexa, nigdy nas nie zawiódł

Gość bvvbbv
zalewanie pochwy jest jak przechodzenie z opaską na oczach w nocy przez autostrade . Przeżyjesz albo zaliczysz maske samochodu . Ryzyk fizyk

Gość kókół
ja zawsze zawijam ejakulat w chusteczke higieniczna i wyrzucam do kosza. Jeszcze nigdy nie zaszedlem w ciaze:classic_cool:🖐️

Gość bvvbbv
Ale chusteczka się rozdwoiła

Gość ewelajna1989
DOTYCHCZAS TEZ UŻYWALISMY DUREX-ale wczoraj zabrakło ;/dzieki za liczne odpowiedzi....na ta chwile pozostaje mi tylko czekac....jak cos to piszcie bede wdzieczna za kazda odpowiedz ;*

Gość kilmandgaro
nam tez raz pękła... jakaś tania z gołą babką na okładce wtedy zastosowałam tabletkę postinor, w ciążę nie zaszłam

Gość monika8547
ja osobiscie zaszlam w ciaze 1,5 roku nie miałam miesiaczki bo karmiłam test zrobiłam wyszło ze nie jestem poje4chalam na kontrol a bylam w 4 miesiacu...mysle ze Ty tez bedziesz to bardzo prawdopodobne

Jezeli karmisz regularnie i czesto, a przerwy miedzy poszczegolnymi karmieniami nie sa mniejsze niz bodajze 4 godziny (chociaz juz nie pamietam czy 4 czy wiecej godz. ) to w ciazy nie powinnas byc, ale niestety wszystko sie moze zdarzyc. Z tym ze pierwsza miesiaczka po karmieniu przychodzi w ciagu 3 miesiecy, ale ty znowu karmisz juz dlugo to tez nie wiem.

Gość ewelajna1989
moja córcia ma rok czasu---do tej pory karmie ja piersia Bardzo czesto ....

Gość ewelajna1989
MOŻNA POWIEDZIEC ZE DZIEN I NOC...

Gość adinnaaaa
kup sobie ten test owulacyjny i zrob, bedziesz juz pewniejsza do tego co sie moze wydarzyc.

Gość juikolfrtgyh
karmienie piersia nie chroni przed ciąża- to szkodliwy mit -wielorodki maja stado dzieci karmia je piersia -murzynki nawet 6 lat i rodza jak fabryka-tori spelling niedawno urodziła dziecko 10 miesiacy po poprzednim -natura jest tak pojeebana ze tylko kretyn jej ufa-a akzdy mądry ginekolog powie ze stosunek przerywany to gówno - do nerwicy prowadzi -a przed ciąza nie chroni

Gość juikolfrtgyh
na onet kobieta.pl -jest artykuł -zapłodnienie bez wytrysku- tam jest napisane j asno z e stosunek przrywany to dno

Gość goja3mamuska
oj kochana nie chec dołowac ale prawdopodobienstwo jest duuuuze jestem zywym przykładem 2 razy tak wpadłam na ta chwile jestem mama 3 córeczek....nie spodziewaj sie cudu...pozdrawiam

Gość marika1999
daj znac co ci wyszło ja mam ta sama sytuacje jutro mam wizyte-boje sie ogromnie.ty tez lec szybko do lekarza bo sznase sa małe

Gość marika1999
JA JESTEM W CIAZY JUZ ZAPOZNO NA TABLETKE ,,PO"BO TO 3 TYDZIEN PRAWIE -DAJ ZNAC JAK TOBIE POSZŁO

Gość ewelajna1989
z testu owulacyjnego otrzymałam wynik ujemny.ale nie bardzo wiem co to dla mnie oznacza pomocy !

Gość ewqwrfqeqe
master prawiczku, to co naskrobaleś jest bardzo odkrywcze :classic_cool:

Gość Domaris
Witam, potrzebuję opinii. Uprawiałam z chłopakiem petting, wytrysk nastąpił w okolicach pochwy. Czekałam na okres i dostałam go normalnie, ale zaniepokoił mnie fakt, że pierwszego dnia było to tylko lekkie plamienie( normalnie mam dosyć obfite miesiączki).Drugiego dnia krwawienie było już normalne. Czy to może być krwawienie implantacyjne ? Jak myślicie ?

Gość pwpw1201
tabletki 72h mozna zażyc z tym ze powinno sie potem przestac karmic piersia, dobre jest escapelle, ale takie tabletki nie dzialaja jesli masz owulacje, Słyszalam tez ze karmienie piersia troche zmniejsza ryzyko zajscia w ciaze. Do Domaris, jesli uprawialas petting to przeciez nie moglas zajsc w ciaze

Gość Domaris
Wytrysk nastąpił bardzo blisko pochwy, więc istnieje możliwość, że trochę nasienia dostało się do środka..

Gość pwpw1201
wytrysk powinien nastapic wewnatrz pochwy. plemnik ma niezla jak dla niego droge do przebycia, wiec wlasnie po to wewnatrz pochwy jest potrzebny ten wytrysk

Gość pwpw1201
a ile jestes po stosunku?

Gość Domaris
około trzech tygodni.

Gość Domaris
Trzy tygodnie przed miesiączką, którą dostałam w terminie. Zaniepokoiło mnie tylko to plamienie pierwszego dnia bo jak już wspominałam zazwyczaj mam dość obfite miesiączki... tylko, że następnego dnia wszystko już było w normie...

Gość pwpw1201
to z tego co slyszalam krwawienie implantacyjne jest ok tygodnia chyba po stosunku. Ale nawet podczas ciazy kobieta krwawi wtedy co ma miec miesiaczke, tylko wlasnie ten okres jest podobno skąpy, z tym ze zdaza sie to rzadko

Gość korakora21
Nie rozumiem autorko dlaczego nie wezmiesz tabltki 72h po? Czy naprawde jestes gotowa na kolejne dziecko? Ja mam 13-miesieczna corke i mialam ostatnio podejrzenie ciazy (uprawialismy stosunek przerywany, bo zabraklo nam prezerwatyw) i po prostu wariowalam, gdy tylko pomyslalam, ze moglabym teraz miec kolejne dziecko. Na szczescie w ciazy nie jestem. Zazstanow sie, jeszcze masz czas na przyjecie tabletki! PS. Moja siostra zaszla w kolejna ciaze 3 miesiace po narodzinach pierwszego dziecka - myslala, ze karmienie piersia ja "chroni" od zajscia w ciaze. Teraz ma kolejne dziecko i ledwo daje rade