Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotka klotka ze mnie

kuchnia elektryczna dla 16 msc dziewczynki ?

Polecane posty

http://allegro.pl/smoby-kuchnia-cheftronic-2012-elektroniczna-24109-i2754217599.html taką kuchnię chcę zamówić na mikołajki dla mojej chrześnicy która ma 16 miesięcy czy to dobry pomysł ? bo na stonie pisze że to zabawka dla dzieci 3+ chrześnica strasznie pcha się do kuchenki więc pomyślałam że jak będzie miała swoją to od tej prawdziwej się od czepi :P a może polecicie mi coś innego ?

fajny pomysl.moja tez sie pcha do kuchenki ale zabawkowej.wklada,wyjmuje,otwiera.kupuj smialo.zabawka bedzie na dluzej po prostu.a swoja droga to bardzo "konkretny" prezent jak na mikolajki.co kupisz na gwiazdke?

to już jest prezent na gwiazdkę i na mikołaja nie stać mnie by kupować 2 prezenty więc stwierdziłam że kupię tą kuchnię mała jeszcze nie rozumie co to mikołaj gwiazdka więc na razie jej to bez różnicy :) przynajmniej tak myślę :)

tylko do tej kuchni myślę żeby dokupić jeszcze czajnik i toster chciałam też kupić jeszcze spacerówkę dla lalek taką z reala za ok 30 zł są podobno ale czy ja wiem ;/ ? rodzice to by raczej woleli jakąś lepszą amnie nie stać

i zastanawia mnie trochę ten wiek że jest dopiero dla dzieci 3 letnich więc czy on anie jest za mała ? a twoja córka jaką ma kuchcnię ? mogę prosić o linka ? tyle tego jest że nie mogę się zdecydować ale tą co podałam w linku najbardziej mi się spodobała

moja dostanie na gwiazdke kuchnie .patrzylam na ta co ty.a bawila sie chetnie za kazdym razem jak zabieralismy ja do buszowiska.to wtedy kuchnia byla nr jeden z pośród wielu wielu zabawek i atrakcji.teraz pobawi sie po swojemu a -jako starsza dziewczynka bedzie bawic sie w gotowanie.wozek z reala tez jest ok-dostosowany do wzrostu takiego malucha..a jak rodzicom nie wystarczy sama kuchnia to niech sami zakupia "lepszy" wozek.co do gadżetów do kuchni to uwazam ze im wiecej tym lepiej dla dziecka( gorzej przy sprzataniu:) )

Gość moj mlodszy syn 15 m-cy
lubi sie bawic kuchnia i ciagla ją włącza. o 6 rano tez :)

a czy nie wydaje wam się tam moja kuchnia z linku zbyt mała ? ma tylko 60 cm wysokości

też myślę że fajna... ale ta wysokość 60 cm jakoś mnie odstrasza bo jak mała ma ponad 70 cm to ta kuchenka będzie musiała na czymś stać a jak będzie stać to będzie spadać... i się zepsuje.... ;/ już sama nie wiem

up

moja córka ma taką sama kuchnie jak ta co podałaś, dostała ja jak miał 18 mieś i bawi się nią cały czas, a teraz ma 2,5latka, dokupiłam do niej zestaw kubeczków i talerzyków ze sztućcami ,Także polecam