Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my life

bardzo prosze?!?!?!?!?!?!

Polecane posty

Gość my life

hej dziewczyny. z moimi miesiaczkami bywa roznie sa nie regularne od 24-37 dni czasami ... w tym miesiacu kochalam sie z ukochanym tydzien przed miesiaczka do konca. niby miesiaczka przyszla w dzien w ktory byla spodziewana ale byla krotsza niz zazwyczaj . trwala 4 dni a zazwyczaj krwawie 7 dni. co zauwazylam ta miesiaczka byla inna niz poprzednie. 1 dzien nie byl tak obfity jak zazwyczaj za to 2 dzien byl nastepne dni bylo coraz mniej az w koncu nie mam nic od 3 dni. moje piersi sa dalej nabrzmiale i pobolewaja ... od 3 dni mdli mnie... rozbilam wczoraj na wieczor test ciazowy ale nie wykazalo nic... do ginekologa mam dopiero za 3 tyg. nie wiem moze ktoras z was dzieczym przechodzila cos podobnego??

Gość grrrom
trzeba było wydać te parę złotych na gumki i teraz się nie zadręczać

Gość my life
ale ja chce byc w ciazy. i sie nie zadreczam :/ skad wogole takie myslenie ??

Gość grrrom
skoro kochałaś się dzień przed miesiączką to chyba nie chciałaś zajść w ciążę...

Gość my life
mam 28 lat i to bedzie moja pierwsza ciaza ... cieszylibysmy sie bardzo

Gość my life
nie dzien - TYDZIEN A DOKLADNIEJ 9 DNI PRZED

Gość grrrom
aaa tydzień przed miesiączką :D

Gość grrrom
zrób badanie krwi, dowiesz się szybciej

Gość my life
GRRROM - ALE jestes negatywnie nastawiona - wczesniej tez kochalismy sie bez zabezpieczenia ale nie mialam takich objawow. i nie jestem pewna

Gość xxn4441
Wkurrwiają mnie takie tematy i chętnie przyjeebałbym ci w ryj

Gość my life
no i z tym jest problem ... bo mieszkam za granica a na pobranie krwi w tym kraju trzeba miec albo chore nerki albo anemie. no i pobranie krwi jest tylko na tyg a ja pracuje mam tylko weekendy wolne

Gość grrrom
przecież możesz iść prywatnie

Gość my life
xxn4441- to po co na nie wchodzisz ??? zreszta nie obchodzi mnie to nie po to napisalam zeby teraz jakies zbedne rozmowy prowadzic

Gość xxn4441
Morda szmato

Gość my life
no wsumie moge ...no nic dzieisaj zalatwie sobie dzien woly w pracy i polece... ale jak myslisz moga to byc objamwy ??

Gość antygonka24
jeśli nie masz możliwości zrobienia testu z krwi, to zostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać, aż test sikany będzie wiarygodny. a na wszelki wypadek do tego czasu żyć tak, jakbyś miała dzieciątko pod sercem, czyli zero alkoholu, papierosów itp :) Życzę powodzenia, a jeśli nie w tym cyklu, to proponuję zaopatrzyć się w testy owulacyjne na następny raz - łatwiej się wstrzelić :D

Gość my life
antygonka24 - dziekuje za odpowiedz ... ale jak myslisz to juz moze byc to ?? tak bardzo bym chciala :D

Gość grrrom
mdłości podobno 4-6tyg od zapłodnienia

Gość antygonka24
Hm...czy to jest to, to nie wywróżę niestety, ale prawdopodobieństwo zawsze jakieś istnieje. :) W końcu stosunek bez zabezpieczenia był. Okres był, więc nie nakręcałabym się jakoś specjalnie, ale kto wie...w końcu zdarzają się i takie przypadki. Jakkolwiek, trzymam kciuki! Sama przechodziłam przez to nerwowe wyszukiwanie objawów i rozczarowanie przy okresie, więc wiem, co czujesz.

Gość my life
o widzisz to moze poprostu hormony wariuja :( no nic nie ma co sie zalamywac tylko probowac dalej.

Gość my life
antygonka24 - a dlugo staraliscie sie o dziecko ?

Gość antygonka24
U nas to było "na dwa razy", niestety :( Zaszłam w pierwszym cyklu starań, ale poroniłam...Potem jedno wielkie czekanie, aż wszystko się zregeneruje, starania - łącznie pół roku po stracie Maluszka. Ale najważniejsze, że się udało. Obecnie jestem w 36 tygodniu, więc za chwilę Synek będzie z nami. :)

Gość my life
to Gratuluje synka !! ... pewnie sie juz doczekac nie mozecie a jak na imie dacie ?

Gość antygonka24
Będzie Nikoś :) Najchętniej rodziłabym już dziś, ale umawiam się z Małym, że może wyjść dopiero po niedzieli, bo mama ma egzamin na studiach :D A co do tych testów owulacyjnych, o których pisałam wcześniej: działają jak ciążowe i pokazują, kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia. ALE! Najważniejsze, to nie robić niczego na siłę - odpuścić i kochać się dla przyjemności, a nie pod presją ciąży. Wiem, jak łatwo mówić, a trudniej zrobić, ale psychika na prawdę dużo zdziała...im bardziej się chce, tym bardziej nie wychodzi. I tak, wiem, że na pewno kochacie się z miłości, a nie czysto produkcyjnie, ale sam fakt, że pierwszą myślą po seksie jest nadzieja już gdzieś tam to wszystko blokuje. Także...luz i cieszcie się sobą, a będzie fasolka szybciej, niż myślisz :)

MATKO BOSKA! Przestańcie tragizować, już się rzygać chce tymi pytaniami typu "miałam okres, ale się boje, czy jestem w ciąży?". Skoro miałaś okres, to nie ma takiej opcji, żebyś była w ciąży. Nie ma czegoś takiego, jak okres w ciąży. Są krwawienia, ale mają inny kolor i są bardzo słabe... A nabrzmiałych piersi to się możesz spodziewać po paru miesiącach, a nie 2 tygodniach, czy ilu tam. :O Uspokój się.

Gość antygonka24
Lookrecja, ale ona nie tragizuje i nie panikuje, że jest...tylko ma nadzieję, że się udało. A co do okresu...rzeczywiście, to nie jest normalna menstruacja, ale często plamienie implantacyjne - jeśli występuje - zdarza się w terminie okresu. A dziewczyna wyraźnie napisała, że miało inny charakter, niż dotychczasowe miesiączki. Nie twierdzę oczywiście, że jest w ciąży, prawdopodobieństwo jest małe, ale to nie znaczy, że takie przypadki się nie zdarzają.

Gość my life
lookresa - spokojnie ... ja wcale nie panikuje... wiem ze zdarza sie ze bola piersi juz po 1 tyg od zaplodnienia ... owszem nie bolala mnie tak jak np przy pewnej ciazy. sa nabrzmiale nie mialam tak nigdy wczesniej i mam mdlosci od 3 dni - miesiaczka byla krotsza i jak na mnie mniej obfita... nie mowie ze to sa 100% objawy bo moga to byc rowniez moje hormony. mam nadzieje ze jestem w ciazy ale to sie okaze przy badaniu krwi lub za 2 tyg przy tescie ciazowym. nie trzeba az tak naskakiwac

Gość my life
jestem w ciazy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D zrobilam 4 testy i kazdy pozytywny :D