Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garso

Podglądanie/podglądywana

Polecane posty

Gość garso

Hej dziewczynki, czy zdarzyło Wam się, że wieczorem przebierając się w pokojach ktoś Was podglądał? A może same prowokujecie takie sytuacje? Opiszcie co i jak. Mnie takie coś bardzo podnieca i myślę by zacząć prowokować sąsiadów do patrzenia ;)

Gość poglądniczka
Ja podglądam gdzie tylko mogę. W bloku na przeciwko mieszka parka, która chodzi nago po domu i kocha się przy odsłoniętych oknach. Czad! Dzięki nim kupiłam lornetkę;)

ja podglądać średnio lubię ale czuć się podglądana czad !!! jak na przykład siedzę w autobusie i mam na sobie mini i faceci wokół się gapią to aż w majteczkach kisielek mi się robi i rozchylam nóżki albo jak kiedyś byłam na obozie i w łazięce miałam okno to jeden z kolegów się przez nie gapił na mnie pod prysznicem to mu aż z podniecenia pokaz masturbacji zrobiłam mrrr kocham być podglądana

Gość on_88
Ja uwielbiałem podglądać jak ciocia się przebierala miała takie kształty i te jej duże jedrne piersi ahhh aż by się chciało je dotchnac. Ale kiedyś było się małym i człowiek jaral się jak coś zobaczył. No i raz miałem taka sytuacje Ze leżałem na łóżku a ciocia na krześle sięgała coś z polki a była w samej koszuli nocnej i to krótkiej ona coś tam szukała a ja patrzyłem na jen muszelkę :) wtedy juz nie wytrzymałem i jak tylko wyszła to musiałem sobie zwalić. Do dzisiaj kreci mnie widok ciotki w fajnych skąpych ciuszkach

Gość jarek lodz
a mnie kreci byc podgladanym :))

Gość Sexfan
Uwielbiam podglądać jak ludzie się kochają np. W aucie i wogóle gdziekolwiek. Dużo jeżdżę rowerem i jak widzę auto zaparkowane w ustronnym miejscu to chowan rower i dyskretnie podchodzę aby popatrzeć. Jak mnie zauważą to najczęściej muszę uciekać ale zdarzało się że udawali że mnie nie widzą i kontynuowali zabawę oj nieraz nacieszyłem oko. Najlepiej jest po zmroku wtedy w aucie się coś zazwyczaj świeci np grające radio daje trochę światła wtedy to można popatrzeć na cały seans

Gość gość
Co juz więcej nikogo nie kręci podglądanie? Piszcie piszcie :-) :-) :-|

Gość Igła 6
Nie dziwi mnie jak posgląda nastolatek. Ale ja miałam przypadek że podglądał mnie teść! !!!

Gość gość
Może fajna laska jesteś

Gość Igła 6
Jak dla mnie, była to sytuacja trochę żenująca i śmieszna. Facet ma już 56 lat

Gość gość
I co z tego? Myslisz ze mu już nie staje? Bardzo głupia jesteś, jak widzę.

Gość Igła 6
18:09 Nie chodzi o to czy stoi czy leży. Chodzi o to że zachowuje.jak gimnazjalista.

Gość gość
Nie tylko gimnazjaliści podglądają, sam bym Cię chętnie pooglądał a i Ty kogos kiedyś podglądałaś zapewne

Gość gość
A na chuj? No dobra raz podgladalam faceta z ukrycia. Ale wszystkie się gapily :P

Gość Igła 6
Raz się zdarzyło. Był to jednak przypadek i miałam 14 lat. Przypadek, bo zobaczyłam niechcąco.

Gość gość
Wtedy zobaczyłaś przez przypadek ale głowy nie odwróciłaś i myślę że dziś byś chciała też zobaczyć z ukrycia nagiego faceta bo to przyjemnie nas podnieca

Gość jagoscja
xxxxmadziaxxxx 2012.11.29 ja podglądać średnio lubię ale czuć się podglądana czad !!! -----Bardzo chetnie bym Cie poznal !!! UWIELBIAM podgladac piekne kobiety.strapiony@o2.pl

Gość jagośćja
xxxxmadziaxxxx 2012.11.29 ja podglądać średnio lubię ale czuć się podglądana czad !!! -----Bardzo chetnie bym Cie poznal !!! UWIELBIAM podgladac piekne kobiety. strapiony@o2.p l

Gość Igła 6
Wtedy to byłam ciekawa jak wygląda dorosły facet a miałam pewność że mnie nie zobaczy. Teraz mówiąc szczerze to pewnie bym spojrzała sekundę albo dwie, ale bym się nie przyglądała tak długo jak wtedy.

Gość gość
Ale jednak. ..

Gość gość
Kiedyś po imprezie leżeliśmy z żoną pod kocykiem i powoli zaczolem się do niej dobierać jakoś mnie jarało że w pokoju są jeszcze 3 osoby, okazało się że ją też to kręci. Pogadaliśmy i od tego czasu uwielbiamy się kochać w miejscach publicznych. Wcześniej się przede mną wstydziła ale teraz chodzi bez bielizny w mini, w prześwitujących bluzkach. Uwielbiamy być podgladani, raz rano na plaży gdy było pusto gość patrząc walił konia w krzakach, specjalnie żonka mu się wypiła by widział dokładniej :)

Gość gość
Lubimy też kierowców ciężarówek w korkach, żona podciąga lekko mini kładzie jedną nogę na deskę i się masuje, z góry świetnie to widzą, ich miny bezcenne