Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarancza88

szukam świadka Jehowy

Polecane posty

Gość kiszka ziemniaczana
słucham

Gość kiszka ziemniaczana
to masz jakieś pytanie czy statystyki robisz?bo nie rozumiem

Gość zew ryczacej gesi
co chcesz ich nawracać masz opanowana biblie bo jak nie to polecam ksiazke pismo sw przeczy nauce swiadków jehowy t.kunda polecam w obronie wiary to jest w internecie

jestem juz nie nie robie statystyk żadnych, mam takie pytanie jestem ciekawa co Swiadkowie sądzą o dacie .21.12.2012r. oczywiście na poważnie bez podtekstów, inni niech sie nie wypowiadają jak nie są siadkami

jestem juz nie nie robie statystyk żadnych, mam takie pytanie jestem ciekawa co Swiadkowie sądzą o dacie .21.12.2012r. oczywiście na poważnie bez podtekstów, inni niech sie nie wypowiadają jak nie są siadkami

Gość data jak każda inna
Uśmiałam się . Soryyyy

Gość pasi-konik
hee he dobre! moja przyjaciolka ktora znam od dziecka ma meza "swiadka jehowy" heeh ! cooo sie dzialo jak jej rodzice sie o tym dowiedzieli ! gary z zarciem wylatywaly oknami hee he !,goraco bylo ! wyprowadzila sie z nim na wioche,kupil rudere, odnowil,ona poszla z nim tam, dzisiaj sa szczesliwa rodzina, tylko tyle ze tych bajek ona do dzis nie slucha -tej ich religii ,a poza tym facet calkiem normalny , hee heeh ! wszystko da sie wytrzymac !

Gość wteryeththsytsr
masakra, znam 2 rodziny świadków jehowy (niespokrewnione ze sobą, w ogóle się nie znają). Bez urazy ale są to jak dla mnie ludzie kompletnie nienormalni. Jestem tolerancyjna na odmienności ale unikam kontaktu z nimi bo to ponad moje siły...