Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallina1234

Ból podbrzusza po okresie

Polecane posty

Gość Mallina1234

Witam. Przez ostatnie miesiące mój okres trwa 2-3 dni a czasem nawet jeden dzien, byłam kilka miesięcy temu u ginekologa powiedział że to normalne i mam się nie przejmować. Przez ostatnie 3 miesiace okres mi się spóźniał średnio 2-3 dni. 5 listopada dostałam okres, trwał 2 dni. Do dziś boli mnie podbrzusze tak jak przed okresem. Testów w ciągu 4 miesięcy wykonywałam chyba 5 i każdy był negatywny. Czy mimo wszystko to może być objawa ciąży? Dodam, że okres mam mało obfity, przeważnie to tylko delikatne krwawienie. Mam nadzieje, że uzyskam od Was pomoc. Pozdrawiam.

Gość malinkoooooooooooo
ja w tym cyklu okres miałam jeden dzień ale dość dużo, teraz też brzuch mnie boli jak na @ a to 6 dc , może to sprawa hormonów u nas ? w ciąży raczej nie jesteś :)

Ja bym sie cieszyla gdybym miala tak krotko okres. Jesli bylas u lekarza i stwierdzil, ze to normalne to przyjmij to do wiadomosci i sie ciesz. Testy tez robilas i wyszly negatywne. Nie wiem dlaczego sie stresujesz? Wszystko jest ok. Jedni maja krotkie @ drugie maja dlugie. Tylko pozazdroscic:-) Pozdrawiam:-)

Gość pola01
od ilu lat miesiaczkujesz? mialaś wcześniej regularne miesiączki?

Gość Malllina1234
tak miałam. okres dostałam bardzo wcześniej. Miałam jakoś 9-10 lat.

w ciąży na pewno nie jesteś bo to nie możliwe by aż tyle testów się myliło... pozatym to byłby jedyny z licznych jej objawów