Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie mam sil

zalamana totalnie :(

Polecane posty

Gość ja juz nie mam sil

od 7 miesiecy test ciazowy wychodzi negatywny :(... tak bardzo pragne dziecka - starania ida na nic ... :/ nie wiem co ja mam juz myslec :(:(:( tylko tego malego skarba brakuje mi do szczescia.

Gość ja juz nie mam sil
o to chodzi ze staramy sie i nic

Gość masz co chciałas
a co to jest 7 mc?? co innego 7 at ale mc? Za bardzo sie starasz . Odpusc sobie to zajdziesz.

Gość Gerwazy.Malinowski
Nie lam sie :) Najpierw sprawdz czy staracie sie we wlasciwym momencie. Dobrze jest zaoptarzyc sie wiec w testy owulacyjne i robic co miesiac. Oprocz tego mozesz poprosic ginekologa o monitoring cyklu to bedziesz wiedziec czy na pewno mialas owulacje. Wyslij partnera na badanie ruchliwosci chlopakow ;) - to jest u facetow prosta sprawa i bedzei wiadomo czy u niego wszytko w porzadku. Zrob rowniez podstawowe badania u siebie. I uzbroj sie w cierpliwosc :) Starania do jedengo roku gdzie obydwoje partnerzy sa zdrowi uwazane sa za normalne. Powodzenia!

Gość ja juz nie mam sil
no moze masz i racje ze to nie az tak duzo ... ale jednak jestem z partnerem 5 lat nigdy sie nie zabezpieczalismy zawsze byl stosunek przerywany ... ale od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie ... wiem ze po stosunkach przrywanych sa wpadki u nas po 5 latach nie bylo plus teraz tez nic... robilismy badania i oboje jestesmy plodni. nie wiem co sie dzieje