Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldzia19

Parcie na pęcherz

Polecane posty

Gość oldzia19

Witam! Mam następujący problem. Od jakiegoś czasu męczy mnie parcie na pęcherz. Badanie ogólne wychodzi poprawnie, nie wskazuje ono na żadną infekcję itp. Trwa to kilka miesięcy, na prawdę jest mi ciężko, mam wrażenie niepełnego opróżnienia itp. USG nic nie wykazuje, antybiotyki, które brałam nic nie dawały :( Moja lekarka zasugerowała mi, iż zainfekowana może być pochwa, a parcie na pęcherz jest tego objawem... I w sumie nie wiem co o tym myśleć... Czy to jest możliwe żeby zakażane były drogie rodne a układ moczowy nie? Kiedy to głownie doskwierają mi problemy związane z pęcherzem... Proszę o odpowiedź.

Gość oldzia19
Kiedy to mi nie pomaga! Do tego badanie ogólne jest ok... :(

Gość oldzia19
Proszę o odpowiedź... Czy rzeczywiście powinnam iść z tym kierunku... Czy jest to w ogóle możliwe, żeby to było aż tak pokrętne?

Gość jeśli
badanie ginekologiczne nic nie wykaże polecam czosnek; 1 ząbek codziennie przez 5 dni , następnie 2 razy w tygodniu po 1 ząbku przez całą jesień. Do tego zioła na pęcherz w tabletkach lub sypane na noc.

Koniecznie zrób dodatkowe badania, może nawet usg narządów rodnych i pęcherza. Jak długo to trwa?

Gość Gonda
To jest mocz,takie parcie na pechęrz

to zrób posiew z szyjki macicy,możesz miec Ecoli w pochwie i zeżre ci jaowód ,lepeij sprawdz

Gość Gonda
woda_toaletowa,he he tak jasne zezre jej cała cipke,i jak bedzie wygladac,??:)