Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie Puscilam Sie !

Historia jak z filmu..

Polecane posty

Gość Nie Puscilam Sie !

Jakis horror a ja niewiem co robic!:( No wiec wszystko wydarzylo sie w Halloween. Zaczne od tego ze mam 20 lat, moj chlopak 22. W Halloween zaprosil mnie do swojego domu bo robil impreze a ja powiedzialam ze mam duzo nauki na nastepny dzien i nie ma szans. Nie mogl za bardzo uwierzyc, mowil ze wiedzialam o imprezie i moglam sie wczesniec pouczyc. Tak wiedzialam o imprezie, jednak prawde mowiac naprawde mialam duzo nauki i nie moglam pojsc. Jakos kolo polnocy w iare sie z tym wszystkim wyrobilam wiec pomyslalam ze zrobie fajna niespodzianke chlopaki i poprostu wpadne do niego (mieszka 15min odemnie). Uczylam sie z kolezanka i jej kolega zadzwonil i powiedzial aby ona wpadla na imprezke i spytaka sie czy moze zabrac kolezanke ze soba(mnie). Ja na poczatku nie chcialam, mowilam ze do chlopaka ide jednak ona nalegala, powiedziala ze jak bedzie tam glupio to wtedy pojda do mojego chlopaka i jakos kurde sie zgodzilam. Imprezka typowo dresiarska, sporo napakowanych facetow i sztuczne laski. No i byl tam jeden facet z ktorym rozmawialam no i wyladowalismy w lozku. Co najgorsze ktos dam cynka mojemu chlopakowi i powiedzial mu o tym. Nastepnego dnia przyznalam mu sie, on mial lzy w oczach i tylk o pytal sie dlaczego, powiedzialam mu prawde; chcialam sprobowac z kims innym no i praktycznie sie rozplakal. Ja spotykam sie z tym facetem jednak problemem jest moj chlopak. On jest strasznie strasznie bogaty i ma dlugie rece. Ten facet jest instruktorem na silowni i wiecie co sie stalo? dostal wypowiedzenie! oczywiscie to sprawka mojego chlopaka ktory pare dni wczesniej mial status na FB "oczyszczanie pewnej silowni". Napisalam do niego czy jest z siebie zadowolony a on odpisal ze dopeiro sie rozgrzewa i przekonam sie na wlasnej skorze jak "wklepie" najwyzszy bieg. No jakas masakra

Gość muahahahahaahha
i dobrze ci tak! puszczalska to masz za swoje! trzymam kciuki za zdradzonego!

Gość Nie Puscilam Sie !
Bylo minelo! Przeciez ja nic od niego nie chce, niech da mi spokoj poprostu. Niech kazdy zajmie sie swoim zyciem.

Chyba nic do niego nie czułaś, skoro piszesz, że było minęło.Tylko widzisz widocznie chłopakowi naprawdę na tobie zależało...

Gość Nie Puscilam Sie !
Bylismy razem 2 lata, probowalam mu wytlumaczyc no ale nie sluchal.

Gość prowo dnia w nagrode dostajesz
uscisk pracia prezesa gratulujemy 🖐️

Gość ceramanka
masz 20 lat a durna jsk noga od stola-

Gość fghjkl.
no to teraz twoja kolej, szykuj sie na becki - stawiam 20 zl ze zrobi ci opinie kurwy na cala dzielnice albo cos jeszcze gorszego:)

Gość KURWOM MOWIMY
STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!!

Gość mahahahaha
czemu tak bezczelnie klamiesz?dzien po Halloween jest 1 listopada,to czego sie musialas uczyc,pinokio?