Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkeczka522

nasza piosenka na pierwszy taniec nikomu nie pasuje

Polecane posty

Hmm całkiem ładna piosenka, nie wiem czemu miałaby nie pasować? akurat tekst utworu jest adekwatny do sytuacji w jakiej będzie utwór wykonywany.

Gość inkeczka522
Zgadza sie, tekst jest odpowiedni ale kreca nosem ze taka "obca", jeszcze po angielsku im ujdzie ale kto to widzial francuski... Sama zaczelam sie zastanawiam czy za bardzo nie wydziwiamy.

Gość kolaaa%
to po co im mówisz jaka to piosenka ?

Gość ehh;;;;
ciekawe kto ci to zaśpiewa bo nie sądzę, że pierwszy lepszy muzykant na weselu zna francuski:P

Gość Wam się podoba i najważniejsze
Ale co znaczy nie pasuje. Latasz po wszystkich gościach prezentujesz im tę piosenkę i oni mówią, że im się nie podoba? A po cholerę? Grają ją Wam na weselu, Wy tańczycie, koniec kropka, a jak się komuś nie podoba, to trudno, ma lipę. A tak w ogóle to jak ją odsłuchać na tej wrzucie, bo tylko tytuł tam jest i komentarze, że fajna, a piosenka gdzie?

Gość inkeczka522
pytaja to mowie, przeciez to zadna tajemnica... Mamy dj-a takze o wokal sie nie martw :)

Gość o znam ta piosenke ;)
kiedys chyba w radiu czesto leciala :)

Gość inkeczka522
Ja ja znalazlam przez przypadek, bo bylismy juz prawie zdecydowani na inna ale mnie sie spodobala, narzeczonemu tez tylko schody sie zaczely jak jeden czy drugi. znajomy zapytal. Wtedy sie zaczelo ze dziwna, ze po co cyrk robic z jakimis francuskimi piosenkami itd Dlatego w pewnym momencie zwatpilam...

Gość dawno i nieprawda!
moi znajomi mieli ja na pierwszy taniec i wszyscy byli zachwyceni:) do tego mieli ulozony tanec przez prof tancerza:)

ja na nasz ślub już wybrałam piosenkę. dowiedzą się wszyscy jaka to jak ja zagrają na weselu, nie wcześniej. wcześniej takie informacje są wszystkim zbędne. to jest nasz wesele, nasz pierwszy taniec i piosenka która nam się podoba. walić resztę ;)

Gość hiehiehiehieheie
nikomu się ona nie musi podobać, ma podobać się Tobie i przyszłemu mężowi ;) wszystkim nie dogodzisz ;)

Bardzo ładny utwór. Przyznam, że nie znałam go wcześniej :). Jak ktoś już wyżej napisał: najważniejsze jest, żeby Wam się podobał, w końcu to Wasz pierwszy taniec :). A co do niego można zatańczyć? Walca?