Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka piekna

przemeczona...senna.....spracowana

Polecane posty

Gość amelka piekna

cale noc literkowalam.. kot widzial.. jakie zero reakzji....ledwo na nogach stoje spalalm 2 h..w poludnie co to jest a kotek obiecal przyjsc Lub byc na chodniku i wpasc w ramiona amelki

Gość modelka freida
mialysmy sie umowic na gg do kafejki chcialam zeby bylo miedzy nami pieknie a Ty co?:( olewasz mnie milczysz:( kiedy mnie wreszcie przytulisz?😭

Gość amelka piekna
przyjdz:classic_cool: zu mier to ciebie przytuke jesli nie oprzybywasz czylki..nie chcesz mojego tulenia)

Gość modelka freida
a obiecujesz ze mnie przytulisz jak przyjde? ukochasz? potraktujesz jak ksiezniczke? jak wrazliwa slodka kobietke? nie odepchniesz?

Gość modelka freida
obiecujesz?😭

Gość amelka piekna
obiecuje po raz setny! ty obiecaj to samo

Gość amelka piekna
a gdzie buziak kotek? taka zmeczona jestem...praca umyslowa jest tak ciezka jak fizyczna..albo gorzej.. kiedys zwozilam siano..mialam 17 lat..ciagnelam wozek metalowy a na nim kopy siana ponad moje sily bo dziadzio lezal chory..same kobiety w domu babcia ciotki..i wnuczki..traktor do scinki siana sie popsul na amen..wiec siano scinala moja mama kosą..a potem wujek..w nocy jak w 19 wieku..a my to zwozilismy siano od stawu sie zwozilo kot wie bo byl pod gore do stodoly..i kuzyn wrocil na 2 dzien mnie na siano zapakowal i tak lekko wozek z kopkami siana popchal..poczula co to sila meska..:( a zenska:( milo wposminam ale wtedy..nie czulam rak i nog..i mialam zakwasy.. a dzis mozg mi paruje..tak sie wczoraj spracowalam..zrobilma 3 rzeczy naraz w 1 noc...

Gość modelka freida
ja nie tylko obiecuje, ja przyrzekam!❤️ napisz mi cos od serca, cos ciepłego na gg 👄 kocham Cie!

Gość modelka freida
dziekuje❤️ a dlaczego Ty nie chcesz ze mna pisac Piekna?:( jak ja mam pukac, skoro Ty mi nie raczysz nawet odpisac nie chcesz ze mna pogadac w sieci:( smutno mi:(

Gość amelka piekna
a po co pisac jak moge miec ciebie zywego w drzwiach i domu? wole to i na to czas jest a nie na pisanie No i obieca łes.

Gość amelka piekna
na mail na o2 nie dostałam..wiec nie miałam ja odpisac. a na mail nowe o2 sam widziile pisałam bo miałam mail..wiec moglam pisac nie wiem czmeu ale tak było..masz te listy dla mnie z mail? jak rzyjdziesz do mnie wydrukuj je, poczytam sobie) uwielbiam romantymz listow... nie dostalam ich:(

Gość modelka freida
wiem Kochanie:) ale jedno nie wyklucza drugiego ❤️ zapukam, skoro obiecalam a Ty moglabys mnie troszke osmielic i popisac ze mna na gg :) bo jestem niesmiała:p musisz mnie zachecic :p

Gość amelka piekna
no popisałam na gg starczy:) chce na zywo wole u mnie w domu jestem normalna bo u mnie:) bedziesz o14 jutro our magic heure..