Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlairW.

UPORCZYWY BOL W KOSTCE + WIDOCZNA ZYLA ;/ POMOCYYYY

Polecane posty

Gość BlairW.

Witam, mam problem z nogami, a dokladniej z lewa konczyna.. straszny bol i dyskomfort uniemozliwiajacy chodzenie.. w weekendy dorabiam sobie za barem, wiadomo - praca ciezka, caly czas w biegu, co nie jest zadna przyjemnoscia dla stop. po 10 godzinach jestem bardzo zmeczona, lecz nawet kiedy sie poloze juz spac, to nastepnego dnia dalej czuje bol i zmeczenie.. przechodzilo zwykle po paru dniach, lecz teraz od jakiegos tygodnia mam dalej uczucie ciezkosci w nogach, od lydki w dol.. najbardziej boli kiedy przenosze ciezar ciala, to taki uporczywy bol w okolicach kostki i piety, myslalam ze mam "ostrygi" a jak sie temu przyjrzalam z bliska, zauwazylam, ze wyszla mi gruba zyla... skora jest lekko zaogniona.. nie mam pojecia co to jest.. :/ moze ktos mial cos podobnego ? dodam, ze czekam juz kilka dlugich dni i nie przechodzi.. a w pracy stosuje zele i staram sie robic regularnie jakies krotkie przerwy.. boje sie, ze mnie bol nie opusci a w czwartek czeka mnie upragniony urlop i dluugi lot samolotem.. czy moge sobie sama jakos pomoc domowymi sposobami ?? za odpowiedzi, bardzo dziekuje :)

Gość lennka333
idź do lekarza, na ból polecam rezonator biofotonowy, u mnie sprawdza się rewelacyjnie, a mam problemy z kolanami.