Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bibolka

Soczewki - jakie?

Polecane posty

Gość Bibolka

Dziewczyny, nosicie soczewki? Ja do tej pory nosiłam okulary, jednak na zimę, przypominając sobie poprzednią (zaparowany obraz;/) postanowiłam zastanowić się nad soczewkami kontaktowymi. Co powinnam zrobić? Czy jesteście w stanie polecic mi jakieś konkretne soczewki?

Gość MArtinnka
Jakbym swoje wypowiedzi czytała... Sama miałam podobny problem. Szczególnie zima była dla mnie uporczywa. Ja sama noszę soczewki Eyeye ale Ty musisz do przeanalizować z okulistą - pod żadnym pozorem sama nie wybieraj soczewek.

Gość aksamitna33
soczewki dobiera okulista. nie mozna sobie ich sameu dobrac. a firm produkujacych dobre soczewki jest wiele: Eyeye, Acuvue, PureVision... wiec moga byc rozne :)

Gość olleo90
ja nosze eyeye daily. sa dobre - nie ma problemow z noszeniem czy pieczeniem oczu. ale najlepiej dopytaj sie lekarza czy mozesz je nosic.

firm jest sporo jak pisała aksamitna33. Ja stosuje jakie są tańsze na alegro ;) ale nie odłączne są dla mnie krople nawilzające - starazolin hydrobalance.

Gość kotekMyslenice
wow - nie wiedzialem ze eyeye nosi tak wiele osob :) Tez w nich chodzę i jestem bardzo zadowolony :) Są delikatne, nie podrażniają, ogolnie chyba jedne z fajniejszych na polskim rynku:)

Gość Waleria00
Ja noszę FitView 2weeks - wcześniej miałam Oasys, ale te okazały się lepsze cenowo a i jakością nie odbiegają, wiec polecam :)

Gość nataliaiadriann
Ja noszę Eyeye i jestem mega z nich zadowolona. Mimo, że to są soczewki miesięczne, nie mam z nimi problemu. Chodzę w nich 30 dni bez żadnych podrażnień. Czuje, jakby to były jednodniowe :)

Gość kooonrad
Zapytaj się okulisty, które będą dla Ciebie najlepsze. Z tym, ktore ja znam: eyeye, purevision, fitview airview, cooper vision, acuvue - to wszystkie są ok. Jeśli chcesz miec dobra cene, to polecam fitview. Jeśli natomiast np. masz problem z alergią oczu - wtedy najlepsze będą chyba Eyeye.

Gość krainnka
ja chodze w eyeye i jest bardzo ok. ja na nie nie narzekam. tez zaczalem nosic poczatkowo soczewki z wzgledu zimy. teraz juz nosze je na codzien - niezaleznie od pory roku.

Gość kolorowanka12
soczewki powinien dobierac okulista. Jeżeli chcesz je zmienic - równie,ż należy to skonsultowac z optykiem. Ja tak miałam. Chciałam przerzucić się na tańśze, których nie mogę znaleźć u normalnego optyka - co znowu wiążę się z tym, że nie są przepisywane. Tak więc pojawiłam się z pdełeczkiem u okulisty i zapytałąm, czy mogą być. Okazało się, że tak i jestem bardzo zadowolona :)

Gość kcicko
ja mam eyeye bioxy i jestem bardzo zadowolony - w ogole nie czuje ich na oku:)

Gość primavvera
Od dwóch miesięcy chodzę FitView 2weeks i jestem bardzo zadowolona. są bardzo wygodne i stosunkowo tanie - wiec polecam .

Gość kosmatyk
Mi od początku okulista zalecić Eyeye Bioxy i chodzę w nich od 8 miesięcy. Są komfortowe, nie czuć ich na oku, nie podrażniają. Pracuję przed komputerem więc oczy są szczególnie "wymęczone" - okazuje się, że w tych soczewkach wcale nie jest źle :)

Gość kamiks
Na rynku jest dużo dostępnych soczewek. Ja polecam Eyeye, PureVision, Moist, Trueye... To są uznane firmy.

Gość Karolinka003
Ja chodzę w Eyeye Bioxy Daily. Polecam te soczewki bo są bardzo wygodne i nie podrażniają. Oczywiście wszystko zależy od Was ale dla mnie są bardzo w porządku:)

Gość ale rekalama
masakra, juz niejeden temat podniesiony :o

Gość prawa noga
Dla odmiany kupiłam ostatnio Acuvue Oasys Hydraclear - też są ok :)

Gość wojtekbak
ja mam oasysy i uważam, że to sa naprawde dobre soczewki.

Gość korrek
ja nosze eyeye i jest ok. ale tez dużo dobrych opini słyszalem o oasysach. Podobno są bardzo dobre jak za swoją cenę.

Gość Tineczka***
ile kosztują soczewki ?

Gość prawa noga
Za swoje Acuvue Oasys zapłaciłam 30 zł za parę.

Gość Tineczka***
30 czy 300 ?? jak 30 to nie spodziewałam się takiej ceny, myślałam że są droższe

Gość prawa noga
Tineczka google nie gryzie, poszukaj sobie ceny :)

Gość nie wiem gdzie
ta 300 zl za 2tyg lub miesięczne soczewki :D