Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werona6

Do kobiet,które szukają romansu

Polecane posty

Przepałam się z facetem z który mnie kręcił niesamowicie i się rozczarowałam kurwwa strasznie.A niby taki jebaka.Po co mi to było.Dałam mu satysfakcje.

Pewne masz racje. Ja z nim kręciłam pół roku i myslałam że to pożądanie ugasi a tylko mnie rozczarował.

Powiem tylko jedno. Teraz wiem że faceci,którzy mieli dużo panienek są do dupy w seksie.

rozumiem, że szukałaś porządnego seksu u kochanka, bo u Twojego z tym krucho, czy w ogóle szukałaś seksu, bo nie chciałaś oszukiwać nawet samej siebie, że nigdy szukać nie będziesz?

Mówię o tym że mnie kręcił niesamowicie a jak przyszło co do czego to bez szału.

Gość tego jeszcze nie było
Ale udało co się cel osiągnąć, ugasil Twoje pragnienie. Nigdy nie zrozumiem co kobiety widzą w facetach którzy dużo zaliczają?

czyli poprostu chcialas zeby Cie dobrze zerznal , zebys czula bolaca dziurke i marzylas zeby przezyc orgazam ktorego od dawna nie mialas...

Gość ilość zazwyczaj
nijak ma się do jakości... Z mojego doświadczenia wynika, że im więcej facet miał kobiet, tym słabszy jest w łóżku. Ilość kobiet wynika przeważnie z jakichś tam kompleksów.

Gość latwi mezczyzni sa z reguly
slabi. Na drugi raz wez takiego, ktorego nie miala juz kazda twoja kolezanka.

Gość karola cola
nie wiem z czego ale tak jest mialam 3 facetow 2 z bujna przeszloscia 3 jak Ja i nawet nie ma co porownywac

Jest tu może jakaś mężatka ,której marzy się namiętny romans z dyskretnym facetem po 40stce z Krakowa? tef. dla zainteresowanej. 888-449-716

Gość Arkadiusz446
kobiety.same dajecie sie nabrac na takie gadki jacy to oni jebaki.pelno tu wszedzie takich ruchaczy teoretyków którzy w rzeczywistosci walą konia codzień a jak spotka sie z jakąs babką to zlewa sie na widok majtek.wiem bo znam kilka kobiet które na ten temat mają wiele do powiedzenia z własnych doswiadczeń.

Arkadiusz446 nikt się nie daje nabrać. Skoro kręcił ją niesamowicie to chyba normalne, że kobieta spodziewa się subtelnej gry wstępnej i długiego namiętnego seksu:)

Gość Niegrzeczny00
Ale może ona nie kręciła jego. Dała to wziął i do widzenia.

Gość Niegrzeczny00
Ech, facet żeby pójść z kobietą do łóżka potrzebuje tylko miejsca. A i to nie zawsze. Nie musi go kręcić.

Gość Arkadiusz446
wiele kobiet wlasnie krecą faceci którzy takie gadki wkręcają.mysl ze facet sprawi ze ziemia sie będzie trzesla bierze góre nad rozsądkiem

Myślałam, że jakaś chemia, magia, przyciąganie.. a wychodzi na to że tylko ruchy niegodne filozofa. Ale jak to możliwe bez kręcenia, tak z czysto fizjologicznego punktu widzenia:)