Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heja hejj

Czy kogos malowała pani Alicja Nowak -Warszawa?

Polecane posty

Gość heja hejj

Przegladałam juz bardzo dużo stron wizażystek i stylistek fryzur i ta pani mnie zaciekawiła. Może są jakies opinie o tej pani? Nigdzie nie moglam znaleźć a jednak zdjęć panien młodych w galerii bardzo dużo:)

Gość Eve244
Ja nie słyszałam, ale sama jestem w trakcie poszukiwań wizażystki. Jedną już przetestowałam, miała super opinie w necie i co? byłam niezadowolona. Pani przyjechała umalować mnie na ślub znajomych, makijaż był kiepski - słabo ukryte mankamenty skóry, nie podkreślone atuty, ogólnie szału nie robił :) A do tego widać było że pani się śpieszy, chociaż był to jej ostatni makijaż w tym dniu. Całość robiła może pół h i skasowała ode mnie 150 zł. Na koniec listopada umówiłam się z inną dziewczyną, jeśli ta się nie sprawdzi to chyba się załamię, a naprawdę nie mam kosmicznych wymagań :)

Gość heja hejj
a spojrzałas na makijaże tej wizażystki? Podobają Ci się? Kurcze, ja mam cere problemową wieć dodatkowo trudniej:/ I też mam nadzieje ze mozna będzie się dogadać że probny bede chciala mieć robiony przed jakas inna uroczystoscia typu wesele znajomych, zeby mi to nie poszło na marne.. jak myślisz?

Gość Eve244
Spojrzałam i powiem ci szczerze, że nie powalają. Widać że tej pani głównie chodzi o kasę a nie o pasję. Nawet za dojazd sobie dolicza dodatkowe pieniądze, gdzie wszystkie z którymi rozmawiałam miały już to wliczone w cenę makijażu albo gratis. Jak chcesz to zostaw swojego maila, bo ja mam 1 grudnia dokładnie kolejny próbny, to jakby się okazało że znalazłam wymarzoną makijażystkę to dałabym ci namiary, bo rozumiem że jesteś z W-wy? Kiedy masz ślub? Ja w sierpniu.

Gość Eve244
A i właśnie próbny przez jakąś uroczystością jest najlepszy, bo przynajmniej nie robisz makijażu i nie sprzątasz w nim :) Do czegoś się przydaje...

Gość heja hejj
ja tez w sierpniu, slubnysierpien@onet.pl :) prosze, bede wdzieczna za wszystkie info:) napisz mi prosze z kogo bylas niezadowolona zebym sie nie natknęla;)