Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONSTANTY12

być wychowanym.........

Polecane posty

Gość KONSTANTY12

czy dzisiejszym kobietom podoba się ,że ktoś jest gentelmanem?Zauważyłem ,że to je krępuje,są takie...samowystarczalne,dlaczego nie chcą mężczyźnie dać nim być?Przecież facet nie jest tylko to pchania wózka w markecie,facet chce otwierać drzwi,przepuścić w drzwiach,ustąpić miejsca,zapłacić za kolację nie patrząc na rachunek....dlaczego nie pozwalacie nam tego robić???Przecież u normalnych facetów nie powoduje to myśli,że teraz za to coś dostanę ,bo się postarałem.Robią to,bo...tacy są,bo tak wypada,bo taka jest rola faceta....

Gość Miniaturka11
Poszukaj mi takiego, wezme w ciemno :)

Gość POLI klinika
jakbyś wyszedł za faceta który wypomina ci, że pomalował pokój w TWOIM mieszkaniu bo to jego jedyny wkład w przygotowania do urodzenia sie waszego dziecka to też bys miał w odwłoku łaskę facetów :P

Gość KONSTANTY12
POLI klinika mówię o gentelmanie ,a nie o wyrachowanym gburze.Oczywiście taki facet o którym wspomniałaś może mieć inne zalety,ale mnie chodzi o taki proste gesty,coś ,co stanowi ,że mimo natłoku dnia codziennego potrafisz być dalej facetem i nie musisz myśleć o tym aby pamiętać być uprzejmym ,tylko po prostu tak masz i co najważniejsze -nie stanowi to dla ciebie kłopotu ,wręcz przyjemność.

Gość POLI klinika
stary... nawet nie wiesz jak buraki potrafią się maskować... tylko CZAS odkrywa wszystkie karty w talii

Gość kamil1979jgora
z moich obserwacji wynika, że połowa lubi a połowa nie.

Gość KONSTANTY12
kamil1979jgora ale żeś wybrnął ..jak Salomon ;) POLIklinika tak jest jak ktoś udaje kogoś innego,a ja mówię o tych ,co maja takie zachowanie (szacunek) we krwi

Gość Major Kac
we krwi to niekturzy maja tylko szacunek do samych siebie ( czytaj załatwiaja sprawy w białych rekawiczkach) i pogarde dla całej reszty frajerów