Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaikarzys

Mysle ze juz zwariowalam,nikt mi nie wierzy

Polecane posty

Gość idz do
A ja ci wierzę. Najlepiej idź do księdza.

Gość alicjaikarzys
Modlilam sie juz nie raz,a do ksiedza pojde jutro,maz dzis pozno wraca. Ten dom jest nasz juz 2lata,ale mieszkamy tak troche ponad rok,najpierw remont od piwnicy po strych,pomyslalam jeszcze zeby przejrzec rzeczy po starych wlascicielach.Kilka kartownowych pudel ze strychu znieslismy do piwnicy,na samej gorze maz zrobil jakby biuro dla siebie i suszarnie. Fajny ten dom,teraz przytulny,przestronny,taki nawet i dla 3jki dzieci.Szkoda by mi bylo sie wyprowadzac..a tak szczerze to az boje sie pytac sasiadow bo jeszcze czegos sie dowiem i bede sie jeszcze bardziej bala

Gość ilonaaaaa .,,,
Na jakims tam programie ogladałam cos podobnego ukryta prawda to była :) :classic_cool: hahahha

Przecież księża katoliccy nie wierzą i nie uznają nawiązywania kontaktów ze zmarłymi, czy tam duchami. Twierdzą, że oba światy - świat żywych i umarłych nie przenikają się!

jak mieszkasz na wsi i nie za bardzo znasz sąsiadów to lepiej się nie chwal takimi rzeczami szybko zdobedziesz sławę wariatki albo nawiedzonej rózni są ludzie jeszcze ci chałupę spalą

Gość mama dwulatkiiii
ostatnio w tv mówli że w polsce jest ponad 100 egzorcystów.

Gość masz co chciałas
Jezeli uwazasz ze zwariowałas to na pewno nie zwariowałas !!. Tylko wariaci uwazają ze są normalni!!! . A co do domu to poszukaj pomocy u osób które zajmują sie oczyszczaniem domów ( duchowe oczyszczanie) a jak chcesz u księdza to u specjalisty od oczyszczania domów a nie u zwykłego!!!

Gość idz do
jezeli to sie pojawiło po urodzeniu dziecka, to moze jakieś nieszczęśliwe zdarzenie z dzieckiem sie tam rozegrało

Gość alicjaikarzys
teraz jeszcze przypominaja mi sie inne zdarzenia,jak wrocilam ze szpitala Maly strasznie sie rozplakal a ja zastzaslelam sie w piwnicy-teraz myle jak to mozliwe,a wtedy dobre 2min szarpalam sie z klamka a maly sie zanosil. potem nie bylo nas tu miesiac-mieszkalam u mamy,karmilam tylko piersia a jak tu wrocilismy przeszlam na mm..piersi zawsze pelne mleka nagle puste..zaden kryzys,nawet kropli mleka najgorsze jest to za z mezem na takie tematy nie pogadam-wysmieje mnie

Gość hgghghghg
Jaja sobie ktos robi, ciąza nie pada na nam mózg 🖐️

Gość A może Twój mąż
próbuje z Ciebie wariatkę zrobić......

Gość ale w tym wieku te moja tak
miala, ze plakala w niani a jak do niej doszlam to juz spala spokojnie - to placz przez sen.

Gość To może być poletrgeist,
To może być poletrgeist, złośliwy duch pewnie

Gość czesto czesto52
byc moze to zbieg okoliczosci te wszytskie zdarzenia???

jakbyś mi wysłala pare fotek domu gdzie to sie najczesciej pojawia to zobaczyłabym co to mam łazi może

Gość ggsdgdsdgsdsg
no to dupa do kosciola i wyjmuj kase na msze za dom, swiecenie, modlitwa, egzorcysta musisz zamowic msze a dzis wode swiecona bierz i swiec chalupe i mow glosno: W imie Jezusa Chrystusa odejdz w pokoju.Amen. i przezegnaj sie nie smiejcie sie moja ciocia mnie odwiedzila zapukala a drzwi zewnetrzne zamkniete byly

Gość ggsdgdsdgsdsg
czy to pod czestochowa?

Gość alicjaikarzys
moje dziecko nie placze przez sen,jest teraz ciagle ze mna,to bardzo spokojny chlopczyk To może być poletrgeist,-co to niby?

Gość droga autorko
ty nie zwariowałas ! macie niewidzialnego lokatora którego obudziliście do życia np. podczas remontu albo który obudził się z dniem przyjscia na świat dziecka- możliwe ze albo zaginęła z tego domu dziecko które zmarło po jakimś czasie albo ktos je zamordował. Na twoim miejscu nie izolowałabym się od sąsiadów i patrzyła na nich spod brwi tylko poszła jak gdyby nigdy nic i zapytała kto mieszkał tam co się działo itp.Do księdza jak najbardziej idz niech przyjdzie pomodli sie z domownikami odprawi cos jak egzorcyzm jeśli to nie pomorze będziesz zmuszona zgłosić się do jakiegoś medium które oczyści ten dom. Są jeszcze sposoby na oczyszczenie ze złych energii domu samemu ale to trzeba włączać najgłośniej jak sie da cięzką muzyke i walić po ścianach pałkami zeby wszystko co w nich siedzi wyszlo, potem trzeba modlitwe odprawić - czaso i praco chłonne

Poltergeist to złośliwy duch , który rozrabia przestawia rzeczy ale nie robi krzywdy . Najczęściej jest to duch dziecka, dziewczynki małej. To ci krzywdy nie zrobi na pewno. Nie sądzę żeby to był jakiś demon, czy coś groźnego.

Gość ggsdgdsdgsdsg
ala ja ci wierze, 2 razy mnie wystraszono:( na razie lepiej sie modl

Gość ggsdgdsdgsdsg
przez ciebie sie boje bo jestem sama w domu

Tak remont, a raczej pojawienie sie dziecka mogło obudzić uśpioną energię , skoro tyle lat tam nikt ne mieszkał to najpewniej nie bez powodu, coś się tam musiało wydarzyć , u poprzednich właścicieli. Zapytaj sąsiadów dyskretnie, ale nie wprost,c zemu taki ładny spokojny dom tyle lat stał pusty, czemu poprzedni włąciciele wyjechali z takiej fajnej okolicy, na pewno ktoś puści farbę , ludzie na wsi wiedzą taką rzeczy

Czego się boisz? Moja świętej pamięci prababcia mówiła, dziecko Ty się żywych bój nie umarłych, bo umarły Ci krzywdy nie zrobi. Zapamiętaj to sobie

Gość idz do
Najlepiej spytać się sąsiadów, ale nie tak od razu, że dzieją się dziwne rzeczy, tylko zwyczajnie spytać się o właścicieli wcześniejszych. Czasem ludzie sami mówią, a jeżeli się tam rzeczywiście coś stało to, to tym bardziej, bo jest to sensacja

Gość bbc enertainmenttt
MLEKO W PIERSIACH JEJ ZNIKLO PRZEZ DUCHY.. o matko,co za ciemnogrod!!! Kobieto,wkrecasz sobie duchy i podswiadomie sie stresujesz,bardzo boisz.Kazdy wie ze stres blokuje laktacje.dlatego mleko zniklo.....

Gość alicjaikarzys
wlasnie wtedy gdy zanikla mi laktacja nie miala m zadnych stresow a o duchach nawet nie pomyslalam. to teraz mi przyszlo do glowy

Gość glupia jestesssss
tez przeszlam z piersi na butelke i mleko mi samo zniklo.naturanie sie wchlonelo.to normalne!!!!!

Moja znajoma przeprowadziła się z chłopakem i psem do nowego mieszkania. Pies nie mógł w nim wytrzymać , cały czas wył, chciał uciec z mieszkania, niechętnie do niego wchodził... Ona nie mogła spać, ciągle jej się śniły koszmary. Chłopak ją wyśmiewał , że opowiada głupoty i wmówiła to sobie.. Poszła do księdza , ksiądz wszedł do mieszkania i powiedział, że mają się wyprowadzić na 2 dni i zostawić mu klucze. Gdy wrócili ksiądz na nich czekał wykończony, jak pytali co to było to ksiądz powiedział, że lepiej niektórych rzeczy nie wiedzieć, że jest już wszystko w porządku. Koleżanka nie wie do dzisiaj co to było, ale mówi , że nie dopytywala ksiedza.