Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenmmmmn

Która z was brała ketonal? Mam pytanie !!

Polecane posty

Gość kenmmmmn

nie wiem ile wziac, strasznie mnie boli głowa i mam mdłosci, do tego kosci mmie bolą od zimna, ibuprom 3x400mg nie pomogl, nie moge wytrzymac:( mam Refastin(ketonal) 100mg, ile wziac ? Jedną? Aha i moge polknac przeterminowaną o 7miesiecy? Leki chyba sie nie psują

Gość czarna kawa33
leki sie psuja, w koncu po cos ustalili ten termin przydatnosci do spozycia. Lepiej sie wybierz do lekarza.

ja jestem specjalistka od ketonalu .Biore go bardzo dlugo. 100 mg to dawka dzienna .Wystarczy jedna na dobe.Jesli wezmiesz 2 w odstepach- nic sie nie stanie, jednak proponuje by trzymac sie jednej tabletki. Z lekow przeterminowanych jedynie ludzka krew jest zabojcza.Reszta lekow moze byc tylko pozbawiona dzialania .Takze 7 miesiecy przeterminowania nie zaszkodzilo zapewne Ketonalowi i bedzie dzialac tez. Rada, by udac sie do lekarza jest madra rada.

Gość jmanbwt
termin waznosci jest po to by nabijac kieszen producentow, kupisz nie zuzyjesz i wywalisz. Jesli lek jest przechowywany w suchym ciemnym miejscu z dala od słonca i wilgoci to nic z nim sie nie stanie. Ale fakt lepiej idz do lekarza jesli nie wiesz co ci jest