Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moisa

Prezenty świąteczne

Polecane posty

Gość Moisa

Dziewczyny, myślicie już o prezentach świątecznych? Kupujecie już? Ja nie lubię szału zakupów przedświątecznych, dlatego już teraz zaczęłam o tym myśleć. Podzielcie się swoimi pomysłami na prezenty dla najbliższych? Albo tym, co juz macie?:)

Gość lamsansa
ja to wszystko robię na ostatnią chwilę

Gość ajamysleze
ja mężowi zamierzam kupić ulubiony likier, bo kosztuje ponad 100zł i zawsze mu szkoda kasy a bardzo lubi drinki z nim ;) dla synka mam 3 pomysły i nie wiem jeszcze na co się zdecyduję, będzie to zabawka edukacyjna. dla pozostałych chyba nie będę robiła prezentów :)

Gość Herinasek
Ja mam póki co tylko plany. Siostrze (ale chyba i sobie) kupię jakieś kosmetyki naturalne, obie uwielbiamy wszelkiego rodzaju mazidła. Myślę, żeby jej kupić taki http://sklepsamuel.pl/44-czekoladowa-promocja.html może coś jeszcze dorzucę:) A sobie, też ze sklepu Samuel - olej do masażu:) - http://sklepsamuel.pl/45-olej-do-masa%C5%BCu-i-piel%C4%99gnacji-cia%C5%82a.html

Gość ulubione..._98
Ja dla swoich rodziców, wykupiłam badanie Metodą Dr.Volla w Małopolskim Centrum Promocji Zdrowia. Badanie to polega na wykrywaniu wszystkich pasożytów w organizmie, grzybów i pleśni, oraz niedoczynności, stany zapalne narządów itp. Myślę, że każdy powinien zrobić sobie takie badanie a tym bardziej dla swoich blskich. www.mcpz.pl www.instytutvolla.pl

nie mam jakiegoś uniwersalnego pomysłu na prezent... choć fakt, są rzeczy które można kupić prawie zawsze. na przykład ciuchy. facetowi koszula/krawat, kobietce jakiś elegancki szalik... w stilago w fajnych cenach można firmowe rzeczy dorwać, jak chcesz coś z odzieży to spokojnie możesz do nich zajrzeć.

Gość Ksz_ksz
Dziewczyny możecie kupować kosmetyki na prezenty i nie tylko taniej o 30 % ;)

Gość yggdg
w naszej rodzinie prezenty dostaja tylko dzieci i mlodziez do 18r.z. mlodziez najczesciej pieniadze. pozostali wrzucaja cos do worka pod choinka - w tym roku dla schroniska dla zwierzat kazdy ma przsniesc pasze i puszki. niczego nam do szczescia nie brakuje i nie chcemy w naszym domu komercji swiat, dlatego wolimy podzielic sie z potrzebujacymi