Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

Co polecacie, aby schudnąć 4-5 kg?

Polecane posty

mam wrażenie, że mój organizm się zawziął na mnie. Chcę schudnąć 4-5 kg (obecnie ważę 56-55) i chyba nigdy poniżej 55 nie zeszłam, staram się zdrowo odżywiać, nie jem słodyczy, słodzę jedynie kawę słodzikiem... i nic :( chciałabym szybko zrzucić te kilka kg, niby niewiele, a ciężko ruszyć.

Gość FactoryBody
Jedz 5 zdrowych posiłkow, mniej więcej co 3 godziny żeby nie spowalniac metabolizmu i ćwicz :) I Cierpliwości!!! Efekty na pewno przyjdą! Często jest też tak, że waga stoi, a centymetry lecą :) www.factorybody.blogspot.com

Gość kasia kasia
ja się katuje na basenie kilka razy w tyg. + dieta 1200 i schudłam tylko 2 kg za m-c

Gość ujhg
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam szczególnie tą z boldo, fajnie działa na trawienie i dzięki temu brzuszek robi się płaski;) Yerba pomogła mi w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Jak jeszcze ktoś porzuci kawę na rzecz Yerby, to w zasadzie wyjdzie mu taniej w miesiecznych wydatkach ;) Tu macie odchudzający skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/