Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka_koLka

zespoł Aramis Andrychów opinie

Polecane posty

Gość Kaśka_koLka

Znak ktoś z was ten zespół i może coś o nim powiedzieć?

Gość Zbyszek nie klieliszek
Byłem kiedyś z nimi na weselu zdziwiły mnie 3 rzeczy: 1 że biorą tyle kasy za takie granie, 2 że przebierają się nie wiadomo po co w góralskie stroje, choć nijak się do ma do muzyki itp, 3 że nie pozwalają stawiać wódki na stół, a piją po kątach. Ale gościom się raczej podobało.

Gość gość
Totalnie nie zgadzam sie z pana opinia. Bylam na weselu na ktorym gral zespol Aramis. Po pierwsze co ma zespol do ilosci wodki na stole? Przeciez to nie zalezy od nich. Po drugie goralska kapela to swietna alternatywa , goscie bardzo chetnie uczestniczą w zabawie jedt wesoło i mozna zaśpiewać razem z zespołem. Prosze wybaczyć ale pana argumenty sa totalnie nie na miejscu. Polecam serdecznie.

Gość Skazany na Aramis
U mnie w rodzinie grali w ciągu 5 lat trzykrotnie! Dwa wesela dwudniowe. Świetne zabawy i małe przerwy. Co do alkoholu to na 100 % najlepsza kapela. Żadnych problemów do rana. A, ostatnio prawie do 6 rano. Ceny nie znam, ale rodzice mówią, że jak będzie moje wesele to też życzą sobie tylko Aramis bo nie przyjdą :-)

Gość gość
Bylam na weselu z Aramisem w Budzowie Magnolii .Do tej pory znałam dwa super zespoły.. .teraz znam trzeci . Rewelacja !!! O 7rano wyprowadzali nas z marszem .

Gość Dari i Bari
Ostatnio bawilismy sie w Mucharzu na Sylwestrze w szkole i niecale dwa miesiace poznej na zabawie ostatkowej ..Gral Aramis ..i w zeszlym roku tez gral ..Ludzie sie starzeja powinni byc slabsi ,znudzeni itp.U Aramisow jest inaczej ..super kawalki ,Power, a grali non stop ze nawet nie bylo kiedy pogadac .Znajomym tak sie podobalo ,ze podpisali umowe na wesele ....reasumujac Mega polecamy :-)

Gość gość
zespół godny polecenia