Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INEZZZZZZZ89

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY????

Polecane posty

Gość INEZZZZZZZ89

moje cykle są ostatnio nieregularne... staramy się z mężem o dziecko i z moich wyliczeń (4 cykle) wychodzi że mój cykl trwa średnio 30 dni. Ostatnią @ miałam 19.10, dni płodne przypadały od 01.11.-06.11 kochałam się z męzem 1.11, 3.11, 5.11 okres powinnam dostać 17.11. jest szansa że doszło do zapłodnienia? dodam zę nie wiem czy dni płodne rzeczywiście wystapiły ( nie mam bóli okoł-owulacyjnych) ze śluzem tez jest różnie? obecnie śluz biały śrdnio gęsty i troche lepki poradzicie coś

Gość INEZZZZZZZ89
???? chciałabym zrobic test ale nie wiem czy to nie za wcześnie...

Gość INEZZZZZZZ89
???? nikt mi nie doradzie? prosze

Gość hdoqo
mozesz byc,ale roznie to bywa,jest szansa bo kocxhalas sie w dni plodne,ale to jak loteria,niektorzy latami staraja sie i nic a jedni nie planuja i wpadna za 1 razem wiec roznie bywa

Wolisz wyliczankę czy szklaną kulę? :classic_cool: Test najwcześniej dwa tygodnie po stosunku i nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gagaga123
ja zaszlam w ciaze zaraz po miesiaczce podobno, a dni plodne sa ok 14 dni po okresie, wiec w sumie nie wiadomo jak to tam wszystko dziala

Gość INEZZZZZZZ89
dzieki za odp. Własnie ja taka już jestem że najchetniej to juz bym poleciała do apteki.... kurde sama nie wiem zawsze jak sie nie udaje to myslę że żle policzyłam dni płodne ( kalkulator w necie ) albo że za mało sie kochałam itp... juz mam schizy...

"a dni plodne sa ok 14 dni po okresie" Bzdura. Korzystanie z kalkulatorów-głupota. Jest taki jeden, który wylicza dni płodne w środku cyklu, bez względu na jego długość. :D:D:D:D:D 🖐️

Gość INEZZZZZZZ89
perwersja jezeli uważasz że nie to powiedz mi kiedy? 1.11 był 14 dniem cylku i zaczynały mi sie dni płodne a owulacja mogła wystapić miedzy 16 a 17 dc czyli 4.11., 4.11 a wtedy współżyłam cykle ma ok 30d. więć kiedy według ciebie wystapiły dni płodne?

Gość gagaga123
ja mam cykle 28 dniowe, wiec polowa to 14;p jak sama powiedziala w srodku cyklu...

Gość gagaga123
wiaodme ze to 14 dni jest umówne, a konkretnie dni plodnych nie wyliczy ci ani kalkulator ani ty sama

Gość taka jedna mala wredna ;)))
INEZZZZZZZ89 - przebyta owulacje wedlug niektorych moze jedynie potwierdzic usg w 2 fazie cyklu, nie ma co wrozyc z fusow.. moglas miec cykl np. bezowulacyjny i co? wtedy dni plodnych np. nie bylo. Leczysz sie? chodzisz do ginekologa na monitoring? badalas stezenie progesteronu w 2 fazie cyklu, by potwierdzic wystapienie owulacji i dni plodnych? nie? to nie zadawaj glupich pytan!!! Tylko zabierz sie za starania raz a porzadnie, a nie dupe trujesz na forum. Tu Ci nikt nie wywrozy czy mozesz byc w ciazy czy nie. Kazda kobieta jest inna, rozne sa zaburzenia hormonalne i wszystko w cyklu jest mozliwe. Wydoroslej ! do ginekologa marsz! (dobrego).

Gość INEZZZZZZZ89
pozostaje mi tylko czekać.... a jeżeli jutro rano zrobie test bedzie w stanie wykryc ciaże? czy jest za wczesnie? wszędzie pisza że najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki te4 dni zobia taka róznice w wyniku?

Gość INEZZZZZZZ89
jak nie masz ochoty tego czytac to po co wchodzisz.... to jest forum ogólno dostepne i moge pisać co chcę myślałam że może napisze ktoś bardziej wyrozumiały...

Gość gagaga123
test mozna juz robic 14 dni po stosunku

Gość INEZZZZZZZ89
mam bo 2 razy poroniłam raz w 8tc a drugi raz w 12tc :( i własnie dlatego bardzo chce miec dziecko a im bardziej chcę tym bardziej nic

Dni płodnych się NIE WYLICZA. Nie są ani w środku cyklu, ani w 14. dniu cyklu, tylko 14 dni (i to też jest uśredniona liczba, bo może to być 10-16 dni) przed kolejną miesiączką.

Gość pola101
no ale sama pomysl ze jak ktos ma miesiaczke w 28 dniowym cyklu to tak czy siak to jest 14 dni przed i po miesiaczce?

Jeśli faza lutealna trwa 14 dni, a równie dobrze może trwać-patrz post wyżej. Poza tym tylko niewielki procent kobiet ma cykl o długości 28 dni.

Gość anielka233
Dni płodnych (tak jak powiedziała perwersja) się nie oblicza. Poczytaj sobie może o czymś takim: http://www.testerafrodyta.pl/ Ja używam i się sprawdza, więc może Ci pomoże.