Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarryMeAlone

Czy to bedzie dziwne?

Polecane posty

Gość CarryMeAlone

Od razu zaznacze, ze mam 21 lat. Moze to zabrzmiec jakbym byl nastolatkiem no ale trudno, taki juz jestem. No wiec podoba mi sie epwna dziewczyna(z wykladu), rozmawialem z nia pare razy. Mamy wyklad 2x w tygodniu, czasami tego samego dnia widuje ja jak przechodzi. Zawsze mowi czesc, macha nawet do mnie. Widac po dziewczynie ze jest niesmiala a ja zwariowalem na jej punkcie. ZNalazlem ja na FB tylko niewiem czy ja dodac? jak juz mowilem rozmawialem z nia pare razy i niewiem czy to nie bedzie dziwne? Przy okazji moglbym wybadac czy np kogos nie ma.

Gość IMO12358
Ale ludzie lubią wszystko utrudniać...

Gość CarryMeAlone
wiem wiem

Gość CarryMeAlone
No ale czy to bedzie dziwne?

nie bedzie to moim zdaniem dziwne ;) mile by to bylo wg mnie, a nie jestem niesmiala, wiec dla takiej powinno byc podwojnie;)

Gość CarryMeAlone
no to tak zrobie. Niestedu zabujalem sie strasznie i przez to odchodze troche od rzeczywistosci.

Gość IMO12358
Chryste. Masz dwie drogi do wyboru (Właściwie trzy, ale trzecia, to nic nie robić...): 1. Dodaj ją do tego Fejsbuka i śledź niczym rasowy psychopata...tudzież dodaj i pogadaj. 2. Zaproś ją na kawę, lub coś do zjedzenia (nic drogiego, ot pogawędka podczas przerwy/po zajęciach) Samice mają to do siebie, że będąc w szczęśliwym związku, od razu wypluwają z siebie peany na temat swojego fagasa, czy tego chcesz słuchać, czy też nie. Wtedy będziesz pewien, czy singielka. :classic_cool:

Gość dziadyga do orzechów
Nie bądź needy, zostaw tego Facebooka. Porozmawiaj z nią, weź numer i jazda z koksem.

zapros na FB, pozniej zagadaj :) tak najlatwiej:) a potem mozecie gdzies wyskoczyc, sam w rozmowie zobaczysz czy bedzie chetna :)

Gość CarryMeAlone
Zagadac lepiej na FB? bo kurde po wykladzie ona zawsze szybko ucieka ostatnio i trudno mi jest cokolwiek nawet powiedziec. Pogubilem sie zupelnie niestedy

Gość pola101
Boze, wszyscy tylko ten facebook;/. wez ze ja zapros gdzieś po wykladach. Napewno to bedzie lepsze niz gadanie przez neta.

Gość IMO12358
Ciągnie Cie do tego Fejsbuka. :D

Gość pola101
to siadz kolo niej na wykladzie, pogadacie jakos ( nie mow ze na wykladach nie gadasz z kims chocby na chwilke, wiadomo szeptem)

zrob jak CI wygodniej:) czy to FB czy od razu bezposrednio, ale zrob bo szkoda by bylo:)

Gość CarryMeAlone
Ok to zaprosze ja na fb ale zamiast pisac to pogadam na zywo. Kombinowalem, nie ma szans abym pogadal z nia na wykladzie:( Tylko co ja mam powiedziec? ostatnio powiedziala ze szkoda jej kasy na kawe i przynosi z domu, czy w tym wypadku moge za nia np zaplacic? nie chodzi o kase ale moze sie bardzo glupio poczuc.

Gość CarryMeAlone
W sumie na poczatku bylo mi latwiej bo ona schodzila do kawiarni, wtedy zawsze mialem z 10minut w kolejce zeby z nia pogadac. Od jakiegos czasu nie schodzi bo mowi ze przynosi kawe z domu i szybko po zajeciach gdzies znika. W sumie to mialem plan jakby stala w tej kolejce jednak porzez to ze przestala chodzic i szybko znika to mi sie wszystko powalilo.

Gość CarryMeAlone
I co w tym wypadku zrobic

Gość pola101
a nie jest tak ze ona cie unika? choc w sumie mówiles ze jest wstydliwa, ale zeby az tak? hmmm....a moze jakbys sobie sprawdzil jak ona ma zajecia, i przyszedl jak ma przerwe i wtedy ja dorwal? ze niby nie wiem, do biblioteki przyszedles, albo w dziekanacie cos zalatwic

Gość CarryMeAlone
Chyba mnie nie unika. Dzis wyszedlem pierwszy i mialem wrazenie ze sama mnie "nadgonila" zeby powiedziec czesc. Oczywiscie moge sie mylic jednak z doswiadczenia wiem jak sie zachowuja dziewczyny ktore unikaja kogos(swietna jest w tym moja byla). Wydaje sie ze ona mnie lubi no a prawie na 100% mnie nie unika.

Gość pola101
no to dobrze, ze nie unika;). to nie wiem... ja mialam z męzem prosciej, a stara nie jestem, zeby nie bylo:p, to moze na tym facebooku popatrz co ona tam lubi itd i tym sie troche jakos pokieruj...

Gość CarryMeAlone
Nie mam pomyslu za bardzo. Moze przez to ze mi strasznie bardzo zalezy i boje sie ze np moze sie nie zgodzic gdzies pojsc ze mna a twedy bede troche zdolowany.

Gość pola101
a czy nie bedziesz bardziej zdolowany jak nie sprobujesz jej nigdzie zaprosic? lepiej spróbowac, tym bardziej wiesz jak to na studiach, ktos chodzi a za chwile go nie ma bo rezygnuje albo szkole zmienia;/. to moze popros ja o notatki, albo popros ja zeby ci cos wytlumaczyla

Gość xXxXxXxTtTtTt
Łatwo komuś doradzać,to akurat wiem;ale człowieku,wielu chciałby mieć tak "skomplikowany" kontakt z dziewczyną jak Ty!Możliwości masz od...: 1. Kawa w uczelnianym bufecie; 2. Wspólne przycupnięcie nad notatkami w czytelni (ewentualnie porównanie notatek obu stron pod kątem różnic); 3.Przypadkowo idziesz z uczelni akurat w tym samym kierunku co ona,więc możesz jej kawałek potowarzyszyć... 4. Na kole siadasz koło niej,żeby sobie wzajemnie pomagać ;)