Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malappochwa22

temperatóra pochwy ?

Polecane posty

Gość malappochwa22

ile powinna mieć stopni, ile ma w czasie ciąży ? nie znam się na tym za bardzo.. i nigdy wcześniej tego nie mierzyłam, dzisiaj pierwszy raz i było 37,4 o czym to świadczy ? mam nadzieję że mi to objaśnicie, dodam że okres mam dostać równo za 12 dni.. z góry dziękuję bardzo. I powiedzcie mi czy to może być objaw ciąży ?

Gość gratka najmądrzejsza
po pierwsze nie temperatóra tylko temperatura po drugie jednorazowy pomiar nic nie daje ,nalezy mierzyc temperature regularnie od poczatku cyklu a po trzecie temperatura zawsze wzrasta po owulacji niezaleznie czy jest ciąza czy jej nie ma

Gość żal mi cię
współczuję twoim dzieciom w przyszłości takiej nierozgarniętej matki

Gość malappochwa22
po co od razu takie wredne i nie miłe komentarze ? Nie sądzę że wy jesteście wszystko wiedzące, i na wszystkim się znacie..

Gość gratka najmądrzejsza
jakie wredne komentarze?przeciez to co ci piszemy to podstawowa wiedza gdy rozpoczyna sie zycie seksualne

Gość Sama podwyższona
temperatura nie potwierdza ciąży. Pozatym trzeba ja mierzyć zawsze o tej samej porze dnia i najlepiej przed wstaniem z łóżka. zmienia się także w czasie całego cyklu.

Gość malappochwa22
nie sądzę że każda kobieta codziennie mierzy sobie temp... jak już to raczej mniejszość, i gratuluję ci tego że jesteś ''taka''wyedukowana

Gość może i nie każda
ale ta co nie chce zajśc w niechcianą ciążę tak i ta co planuje dziecko też,to żadna mnijeszość a świadomość własnego organizmu jest niezbędna każdej kobiecie

Gość Sama podwyższona
Ja mierzyłam przez jakiś czas na początku ciąży. Chciałam sprawdzić czy to rzeczywiście prawda że jest ona wtedy podwyższona i była. A nie mówiłam nic o tym , że trzeba ją mierzyć dziennie przez rok. Ja Tobie gratuluję umiejętności CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM :)