Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ele mele duperele

nie mam juz sily dalej zyc

Polecane posty

Gość ele mele duperele

:(

Gość czemu to ?
?

Gość ele mele duperele
nie moge znalezc pracy. raczej nie mam startu. mieszkam na wsi nie mam ani grosza na pojechanie do miasta. wiem ze gdybym mieszkala w miesci to bym znalazla jakas prace nawet i sprzataczki ale siedze w tyl cholernym domu na wsi

Gość yyyyyyyyyyhdcdbsa
a czemu akurat piszesz o tym na forum Śluby i wesela?

Gość ele mele duperele
bo tu sa dziewcny mile, kulturalne i przyjemne. mam wrazenie ze umieja poradzic. na ogolnym nic nie poradza, nie powiedza dobrego slowa

Gość Ex-Komunikant
Przyjmę cię na moja służkę, nie mam co prawda na razie dukatów, bo mnie za nic razem z workiem kartofli, moim przyjacielem, wylali z seminarium, ale jak już zostanę Biskupem Kościoła Alternatywnego nie dam ci umrzeć pozbawioną godności, będziesz też matką moich dziatew, worek kartofli, mój serdeczny przyjaciel, potrzyma je do chrztu, w kieszeni mając kanapki, bo sorry ale darmozjadowi nie dam darmo, znaczy bardzo przepraszam, przecież do tak ważna funkcja i przyjaciel zza mura, ale koszta ograniczone przez teściów, ON, worek, to zrozumie...

Gość worek kartofli
pewnie ze zrozumiem,zawsze do przyjaciół jak ide to mam kanapki w kieszeni,komuś też dam gryza

Gość Ex-Komunikant
Ty to jesteś gość.. A pamiętasz, jak my z Luśka, wtedy w tej stodole co nas gospodarz naszedł... hyhyhy...? Ale nie, nie o to idzie, a o to, by zawsze być w porządku i mieć w kieszeni kanapki, wszak nie wiadomo, kiedy trafi się na Panią Wielką Księżną Młodą Weselnczkę z Kafeterii, Pod Wezwaniem. Ale o ile mogliśmy zlizywać śmietanę z kolan Pana Biskupa podczas tradycyjnych i niegroźnych przecieiż otrzęsin, o tyle nie mam zamiaru zjadać resztek ze słołu dla opsugi na weselu Weselniczek z kafeterii. Zdecydowanie moja chłopska duma każe mie wyciągnąć wtedy kanapki.

"bo tu sa dziewcny mile, kulturalne i przyjemne" BUAHAHAHAHAHAHA chyba zartujesz????? tutaj wszyscy ciebie wyzwą od najgorszych, zmieszaja z błotem, zostaniesz, debilką, idiotka itp nie szukaj tu porady ja dalam sobie spokoj

Gość Ele mele duperele
Smutna_frania83-napewno zajrze. Dziękuję