Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie4

Czy on mnie podrywa?

Polecane posty

Gość maggie4

Witam, Poznałam niedawno w pracy pewnego chłopaka, który obejmuje tam dość wysokie stanowisko. Sam do mnie podszedł zagadał, potem na 2, 3 dzień to samo, zaprosił do znajomych na FB, teraz od kilku dni ze sobą piszemy, dzisiaj w pracy długo rozmawialiśmy, chce mi pomóc w napisaniu pracy na studia. I... mnie do niego strasznie ciągnie, czuję jakieś przyciąganie względem niego, do tego mi imponuje, ale nie wiem jak to jest z jego strony. Bo nie poprosił mnie o numer tel, ani nie wyszedł z propozycją spotkania. Dodam, że to jest raczej śmiały chłopak, a w zasadzie facet, bo ma 27 lat. Wiem, że na pewno jest wolny i mieszka sam, do tego niedaleko mnie jak się okazało. Nie wiem jak mam rozumieć jego zainteresowanie, czy to tylko zwykła otwartość i serdeczność czy może też mu wpadłam w oko....

Gość Kokodyl
Nie trzeba być jasnowidzem, żeby stwierdzić, że w przeciągu dwóch tygodni ten chłopak zerżnie cię jak ostatnią szmatę.

Gość taki_wyjątkowy :)
i tu jest dylemat, może to tylko serdeczność, a może Cię podrywa. Uznasz że Cię podrywa, a okaże się że on chciał być po prostu serdeczny, i będzie sytuacja nie bardzo. Spokojnie poczekaj pozwól sobie pomóc i zobacz co z tego wyjdzie.