Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diaaanka35

skutki odstawienia tabletek / ciąża ?

Polecane posty

Gość diaaanka35

Od 2 czerwca brała tabletki diane 35. Po każdym opakowaniu dostawałam krawienia z odstawienia (4-5 dniowe, dość obfite). W przed ostatnim opakowaniu wydaje mi się, lecz nie jestem pewna, że zapomniałam jednej tabletki 2 lub w 3 tygodniu. W przerwie 7 dniowej, miałam dwa stosunki - które troche mnie niepokoiły.. przez tą niepewna zapomniana tabletkę. Rozpoczelam 8 dnia kolejne opakowanie, jednak postanowilam odstawic przy 14 tabletce ze wzgledu na bardzo złe samopoczucie, zawroty głowy. Odstawilam tabletki w niedziele, ostatani stosunek miałam w środe. Po 4 dniach dostałam krawienia, 4 dniowego - obfitego.. Jednak dręczy mnie to, jak sie czuje po odstawieniu, mój brzuch jest wzdęty, mimo że piersi pomniejszyły sie bardzo dużo, miewam takie bóle brzucha, podobne do bóli przed okresem/ owulacją.. co jakiś czas miewam kłucie w jajnikach. Czy mogłam zajsc w ciaże?

Gość interesujące .....
to ty przy tabletkach wiesz jak boli na owulacje - niesamowite a w ciąży na 100% piersi sie pomniejszają ba nawet zanikają ! jesteś w ciązy !

Gość diaaanka35
Odstawiłam tabletki, 2 tyg temu co wyraznie napisalam