Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naananaa

Ciąża ? Pomóżcie !

Polecane posty

Gość naananaa

Głupia sprawa, od 4 lat stosuje tabletki anty, zaczęłam je brać bo nie miałam rok okresu przez odchudzanie.. 2 miesiące temu byłam u gina, i podobno wszystko już jest okey.. A dzisiaj boje się że jestem w ciąży ;/ dzisiaj kończy mi się opakowanie tabletek, a w zeszłym zapomniałam jednej tabletki, do tego nie zastosowaliśmy w tym czasie innego zabezpieczenia, i do tego skończył we mnie..;/ zdarzyło się komuś po pominięciu jednej tabletki zajść w ciąże ? wiem że brzmi to bardzo nie odpowiedzialnie, ale strasznie się boje.. kilka dni temu miałam bóle jajników, bolą mnie też piersi, stały się takie bardziej pełne, swędzą, jest mi też czasem nie dobrze, ale wymiotów nie było.. i 2 razy zakręciło mi się w głowie.. częściej się wypróżniam, nawet 2 razy w ciągu dnia, gdy wcześniej zdarzało się to rzadziej, czasem raz na 3 dni. Czuję się trochę jak przed okresem, ale za wcześnie na te objawy, zawsze były tak max dzień przed... a teraz 2 tygodnie przed terminem.. Co o tym myślicie, i nie krytykujcie mnie.

Gość aroniiia
Za bardzo się chyba przejęłaś tym że nie wzięłaś tabletki i teraz wbijasz sobie takie fazy. Nie myśl o tym... Nie brałam nigdy tabletek więc nie wiele mogę się wypowiedzieć.Nie martw się na zapas

Gość naananaa
chodzi o to że nigdy nie miałam takich objawów, jak takie bóle podbrzusza czy piersi.. dlatego trochę panikuję ;/

Gość aroniiia
To jeszcze o ciązy nie świadczy. Ja jak zaszlam w ciąże to na początku nie miałam zadnych objawów. Piersi mnie nie bolały ani brzuch. Zatrzymała mi się tylko miesiaczka.

Gość naananaa
wiem, że nie.. ale poczytałam trochę i dużo osób pisało o bólu brzucha i poersiach..

Gość naananaa
dlatego nie wiem co o tym myśleć, i w ilu przypadkach to faktycznie oznacza ciąże, może był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość czekaj czekaj
Nie rozumiem, dzisiaj kończy ci sie opakowanie tabletek, a potem piszesz że do "okresu" masz jeszcze 2 tyg. Jak to mozliwe?

Gość naananaa
mam jeszcze 9 tabletek, więc okres za 12 dni

Gość naananaa
miałam przed chwilą kłucie, takie dość mocne ale tylko prawego jajnika