Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brown lołi

Brak komplementów od faceta..

Polecane posty

Gość brown lołi
Kocham go za to, że jest dobrym człowiekiem dla mnie i dla innych ludzi.. Pod każdym innym względem dba o mnie, dogadujemy się razem we wszystkich sprawach - oprócz tej jedynej - mógłby czasem coś dla otuchy dodać :) no ale trudno, widzę, że już tu pustakiem mnie nazwano - jak ktoś nie rozumie problemy to niech zamknie paszczę :) żegnam

Gość brown lołi
* problemu

Gość besenność w Seattle
tak kobiety potrzebują komplementów dzięki nim rozkwitają jak kwiaty :) mężczyźni też ich potrzebują a czasami komplement to stwierdzenie : "ładna sukienka" i widzisz JAK patrzy :):):)

Gość kamil1979jgora
to jest strategia z portali dla podrywaczy tam pisze żeby nie mówić kobiecie komplementów, co oczywiście nie jest do końca prawdą. Z moich doświadczeń wynika, że ok. 10% kobiet lubi komplementy

Gość do kamila
jaka strategia ?

Gość takiepuntozielone
moj poprzedni facet orzekl, iz nie bedzie mi prawic zadnych komplementow, bo mi odbije i bede chodzic z glowa w chmurach:O moj obecny facet prawi mi mnostwo komplementow, przemilych i przecudownych, niestety ja nie umiem odzwajemnic sie:( Po prostu moment w ktorym chce cos powiedziec wydaje mi sie niewlasciwy zawsze ku temu, dodatkowo mam wrazenie, ze to chce powiedziec brzmi po prostu zbyt banalnie, a inaczej nie umiem:(. wiec nie mowie nic.

Gość kamil1979jgora
na portalach dla podrywaczy piszą, żeby nie mówić kobietom komplementów, bo dla większości kobiet facet komplementujący jest nieatrakcyjny. I jest to w zasadzie prawda, ale tylko w 90%, bo ok. 10% kobiet lubi komplementy. Ja swoją żonę poderwałem na komplementy, ale wcześniej bezskutecznie komplementowałem 9 kobiet i mnie spławiły

Gość takasobie2
nie prawią komplementów bo mają niskie poczucie własnej wartości.