Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

Dlaczego nie mogę zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość klaudia_joanna

Cześć. jestesmy razem 2 lata i bardzo chcemy mieć dziecko, lecz nie udaje nam się, często współżyjemy ze sobą mam okolo 22 dniowe cykle. Wszystko jest ok. Czy to stres? Lub inny powód? Dodam, że robiłam badania i wszystko jest ok. Więc, co to może być?

Gość mamusinii
My z mężem staralismy się także 2 lata. Kiedy straciłam nadzieję i oswoiłam sie z ta myślą że nam to nie jest dane okazało sie że jestem w ciązy. Skoro się badałaś i wszystko jest ok, to nie myśl o tym im bardziej się czegos chce to jest na odwrót.

Gość klaudia_joanna
nie umiem dac sobie na luz

Gość ja staram sie juz prawie
5 lat mnustwo badan diagnoza leczenie nie udana 1 inseminacja znow leczenie itd glowa do gory zrobcie badania trzeba uzbroic sie w cierpliwosc ja mimo trudnosci i codziennej walki z nieplodnoscia i sama soba nie zalamuje sie bo wiwrze ze napewno moja trudna walka sie oplaci przygotowywac sie bwdziemy do kolejnej inseminacji jesli dobre wynki pozwola jesli nie zostaje in vitro

Gość ja staram sie juz prawie
badania hmmm a jakie? po po takim czasie napewno badanie nasienia hormony droznosc jajowodow badanie na wrogi sluz przeciwciala monitoring cyklu w cely sprawdzenia czy sa pecherzyki czy dochodzi do pekania badanie nasienia partnera

Gość od pisania na kafe
i jęczenia w ciąże na pewno się nie zajdzie!!! podstawa to badania i wykluczenie zaburzeń hormonalnych czy innych związanych z niepłodnością

Gość leopold ślamazarny
nie wiem, ja zaliczam same wpadki pomimo zabezpieczania się, po porodzie idę do swojego gina po tabletki anty dla koni

Gość anielka233
Określaj sobie dni płodne np testami albo testerem owu na ślinę. Współżyjcie wtedy gdy wypadną. Tylko podczas ich trwania można zajść w ciążę