Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarola...

Jechałam dziś samochodem 150km/h

Polecane posty

Gość kaarola...

godzine temu wracałam do domu, pusta droga, normalnie jak na pustyni, pierwszy raz tak szybko jechałam, max to bylo 90-100. Az sie podnieciłam, serce mi walilo :D

Gość lastrogax
Zes sie na kafe spieszyla,ze hej :D

Gość wertyuijuhghj
masz porsche ?hmm tak?to lepiej głośno nie mow.Uwazaj bo niedługo nie zarobisz na mandaty.Łamanie przepisów, w PL nie potraficie jeżdzić!dlaczego na zachodzie ludzie przestrzegaja przepisy a tu nie? Jade 50 to z tyłu zaczynają sie niecierpliwić, moze nzuczcie sie żyć i być porządnymi ludzmi!

Gość ale mam to gdziezuijuhghj
ok to ja jechałam 500

Gość ale mam to gdziezuijuhghj
i sie wzniosłam na wyżyny :D

Gość kfofoof
Ja ci zaraz pojade

Gość kaarola...
Potem musiałam umyć siedzenie, bo prócz moich majtek i spodni o podnieceniu wiedział jeszcze fotel kierowcy. :(

Gość jdadadamamp
ty wyzej smieszna jestes:D na zachodzie przestrzegają przepisow ? Haha a to dobre :D 'zachodni' kierowcy mają wiecej kultury fakt ale i tak lamia przepisy najczesciej prędkosc, jazda po alko i mijanie kazdego jak popadnie. W miastach tego nie widzisz bo są korki i ciezko jechac szybciej niz 50. Mnie tez wkurviają ci ktorzy wleką sie tymi gratami na drogach :O ograniczenie do 90 a ta pipa jedzie 60

Gość sdfgtyhujfdesa
hahaha to jeżdza tak tylko dziedki przed 70 i babcie :D za mna sie nie wleką ale staram sie nie łamać szkoda kasy :) a przemierzyłam wiecej km niz wy wszyscy do kupy wzięci :DD

Gość sdfgtyhujfdesa
łamia ale nie tak drastycznie jak polacy :) nie wyprzedzają pod prad gdzie nie raz widziaąłm na oczy jeżdza z wiekszą rozwaga i tez mają gorsze graty