Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irenka321

Ochrona Środowiska

Polecane posty

Witam, Posiadam dużą firmę z zakładem produkcyjnym . Potrzebuję namiarów na firmę która zajmuje się opieką nad takimi firmami jak moja , załatwianiem pozwoleń oraz zdrażania nowych norm ochrony środowiska . Zna ktoś taką firmę z Kalisza lub okolic . Pozdrawiam

Gość Ola99912
Ja mogę ci polecić firmę pani Marty Asperskiej, uważam ze jest bardzo dobra. Myśle ze na pewno znajdziesz tam czego szukasz:)

Gość gruubby
Firma "Ochrona Środowiska" z Kalisza. Pełny profesjonalizm oraz bardzo duża wiedza i znajomość prawa wiedza w tym zakresie. Zawsze korzystam z ich pomocy. Polecam

Gość donataLewan
Ta firma pisze nam sprawozdania i przeprowadza audyty zgodnie z normą ISO 14001

Gość KariK
Kalisz? To z pewnością firma Pani Asperskiej ;) Świadczone usługi naprawdę na dobrym poziomie.

Gość powiedzmy ze...
a jak z pozwoleniem na emisje? ktoś próbował? jeśli tak to jak z terminem? zależy mi na tym by uzyskać je jak najprędzej.

Gość karuuuuuusiaa
Trochę późno odpisuję na Twoje pytanie, nie wiem czy wciąż aktualne, ale... Z pozwoleniem na emisje nie powinno być żadnych problemów. Firma Pani Asperskiej uczciwie podchodzi do klienta i zawsze wywiązują się z terminu. Takie pozwolenie u nich dość szybko uzyskasz, znają temat dość dobrze.

Gość dfgdf
Przeglądałem różne fora, stronki i szukałem właśnie takiego biura. Dzięki za namiary do Pani Asperskiej. Pomogła mi bardzo w kłopotach związanych ze środowiskiem. Pozdrawiam :)

Gość 099000
Dołączam do zadowolonych ;) Pozdrawiam ;)

Gość gość
wykonanie karty informacyjnej przedsięwzięcia polegającej na budowie farmy wiatrowej, wykonanie raportu środowiskowego polegającego na budowie farmy wiatrowej, kompleksowa usługa na załatwieniu wszelkich formalności/pozwoleń to wszystko z firmą www.ekogrant.com ! Najlepsi w swojej branży !

Gość gość
A proszę bardzo, to chyba powinno być akurat cos w tym stylu www.sorbchem.pl Mam nadzieje, ze pomogłam. Pozdrawiam