Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa kawa

o Boże ,co robić,co robić?

Polecane posty

Gość sraty taty ty
A Ty się przypadkiem nie nakręciłaś za bardzo? Przecież to Twoja przyjaciółka. Miała sprawę, zadzwoniła, czy może jej pomóc, a że jechał do garażu, to powiedziała daj znać jak będziesz to podejdę do ciebie i napisał, że już jest.

jeszcze raz ci mowie nic nie zrobisz jak sie zakochal,nie wybijesz mu tego z glowy dopoki sam sie nie ocknie,ty mozesz tylko tego niezaakceptowac ,i sie rozwiesc, albo przeczekac i zostac z nim.Nie ma facetow ktorzy nie zdradzaja,jak kobiety twierdza ze ich to napewno nie,to maja sprytny egzemplarz w domu.

Gość powiem tylko tyle, że kobieca
no właśnie, czasem lepiej żeby "tylko" zdradził, bo dla facetów seks to jedynie czynność fizjologiczna, a jeśli się zaangażuje i zakocha, to sytuacja się komplikuje.

Gość karmelowa kawa
Ciekawe jaką mogła mieć sprawę? I to on do niej dzwonił a nie ona do niego. A czy sie zakochał cięzko powiedziec,on przeważnie ja krytykuje za wszystko kiedy rozmawiamy na jej temat. Nie napisałam jeden ważnej rzeczy,jak nie byliśmy jeszcze małżeństwem,ja wyjechałam z rodzicami na wesele.I wtedy on mnie z nią zdradził.Przysięgali oboje ,że to było na imprezie ,że byli zalani.Błagali o wybaczenie. To było 22 lata temu.Zapomniałam o tym i żyliśmy dalej.Ślub ,dzieci,potem normalne życie ,do teraz...

Gość powiem tylko tyle, że kobieca
@MIAUMIAU ile powinno się przeczekać w przypadku zakochania? jak myślisz?

Gość taaa a te kafelki w garażu
pewnie różowe zrobił ?

Gość sraty taty ty
Tak i co jeszcze sobie przypomnisz? :/

Gość karmelowa kawa
Piszę prawdę niestety.

Gość karmelowa kawa
Jestem za stara na wymyślanie historyjek .Po co miałabym to robić? Jestem cała nerwach,trzęsę się i nie mogę dojść do siebie.