Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swmn2ldk2dlkd2d

czy w jakimś kregu uchodzicie za piękność?

Polecane posty

Gość swmn2ldk2dlkd2d

np wśród rodziny ,albo w kręgu przyjaciół czy w pracy itd? Chodzi mi o to czy jestescie tam szczególnie chwalone ze wzgledu na wyglad , bardziej od innych dziewczyn ,albo macie tam wielu adoratorów i ogólnie się wszyscy wami zachwycają

Gość potrzebujacaaaaaaa
tak

Gość w depresji jestem
ja tak mialam. cala szkole srednia, potem studia. a teraz przytylam 15kg i stracilam cala wiare w siebie, bo przez to, ze wszyscy chwalili mnie za wyglad, teraz mam wrazenie, ze nic juz nie znacze.

Gość apipapi
no przecież,w końcu tu same gwiazdy piękne siedzą:-D

Gość tak, w Arizonie
W klubie ze striptizem, w ktorym pracuje. Zachwycaja sie moja 'egzotyczna' uroda zarowno klienci, jak i inne tancerki

Gość melaFela555555
moj piecioletni synek wciaz mi mowi, ze jestem najpiekniejsza mama na swiecie i jaszcze raz jedna jego koleznaka z przedszkola powiedziala mi "plosze pani a pani to jest taka ladna bo jas przyniosl takie doble cekoladki na ulodziny...." hehehehehehe no sie sie i pieknie czuje. i dodam jeszcze, ze tak powaznie to chyba jestem dosc przecietna ale za to napewno moge powiedziec, ze bardz zadbana wiec to chyba zawsze dodaje nam uroku :-)

Gość melaFela555555
i wcale nie przeszkadza mi to,ze dziecko mam z murzynem,wręcz przeciwnie,mój mały jest atrakcja w przedszkolu

Nigdy sie nad tym nie zastanawiałam :D ale na pewno prędzej wśród znajomych bo w rodzinie mojej jest dużo ładnych dziewczyn i samej trudno byłoby mi wybrać np najładniejszą z moich kuzynek

zajmuje sie kupowaniem czesci do warsztatu mojego narzeczonego i w hurtowniach wszedzie mowia mojemu facetowi ze ma fajna zonke..wlasciwie wola ze mna robic interesy niz z nim ..ja zawsze cos dostane gratis..

Gość wazne jest samopoczucie
w szkole sredniej mialam straszne kompleksy ( jestem w miarę ladna, ale do pieknosci mi bardzo daleko) , natomiast na studiach uwierzylam w siebie ( a raczej w to, ze nie nalezy tak bardzo sie soba przejmowac) -i od razu tlum adoratorów, komplementy. Grunt lubic siebie i innych. No i usmiech zobi!

w kręgu fanow mangi i anime. oczywiście jak sobie zrobie na głowie japoński kask