Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TALERZYK I FILIZANKA

hej dziewczyny

Polecane posty

zauwazylam dziwne zmiany u mnie. od razu zaznacze ze nie zabezpieczmy sie z partnerem. ponad tydzien przed miesiaczka kochalam sie z partnerem do konca. moja miesiaczka byla na czas ale byla krotsza zamiast 7 dni trwala tylko 4 2 dni obwitsze ale mniej niz zawsze i reszte dni slabsza az w koncu na 5 dzien nic. w 5 dzien znow kochalam sie z ukochanym do konca. ale zauwazylam ze od wczoraj mam dziwne uplawy jak okresr ale to nie okres jest tego malo zeby nazwac to okresem ale za duzo na uplawy ma to kolor brazowy wczoraj byl to ciemny braz dzisiaj juz jasniejszy... moj mocz jest ciemniejszy. stracilam apetyt wsumie jestem glodna ale na nic nie mam ochoty. piersi mnie pobolewaja chociaz juz po okresie jest. na mojej lewej piersi widac zylke ktora prowadzi az do samego sutka... nie bola mnie piersi jak dotykam ale tak jak przed pkresem. mam wzdecia i chce mi sie isc do toalety ale nie moge sie zalatwic. jedyne co jem to platki z mlekiem albo jogurty bo to mi tylko wchodzi. mam tez bole podbrzusza. nie wiem co sie dzieje a do ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie... robilam test ciazowy w ostatni dzien miesiaczki ale wyszedl negatywny ... wsumie moglabym zrobic teraz jeszcze raz ale boje sie ze wynik znow pojawi sie taki sam. czy moga to byc poczatkowe objawy ciazy ? to byla by moja pierwsza ciaza. moze ktoras z was miala podobnie do mnie ?

Gość azza
to powtórz test albo idź na beta hcg z krwi do lab.

trwala tylko 4 dni. 2 dni obwitsze *

tak myslalam zeby pojsc ... ale czy sa takie objawy mozliwe ? jak sie zawsze pytalam znajomych to inaczej wszystko bylo.

Gość azza
Może to jakieś zaburzenia hormonalne. Wyjaśnij sprawę ciąży a potem będziesz szukać innych opcji jeśli to nie ciąża.

wiesz tez myslalam ze moze to byc cos zwiazane z hormonami... mam pechezyk na lewym jajniku... ehh to pewnie to :(

Gość anielka233
Hmmm...jak masz jakieś wątpliwości to udaj się do lekarza. Jak dla mnie to kochałaś sie podczas swoich dni niepłodnych więc nie ma możliwosci zapłodnienia, ale wiadomo mogę się mylić, bo tego się nie oblicza. Moze kup sobie tester owu na ślinę i określaj fazy cyklu na bieżąco. Co do miesiączki nie martwiłabym się, że była o 2 dni krótsza.