avokadotylko 0 Napisano Listopad 14, 2012 mogą być inne powody że wyjdzie dodatni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azza Napisano Listopad 14, 2012 "Przyczyny fałszywie dodatniego wyniku: - po porodzie, - po poronieniu, - w przypadku zaśniadu groniastego, - w okresie menopauzy, - w przypadku występowania guzów hormonozależnych, - przyjmowanie leków przeciwdepresyjnych, - choroby nerek, - nadczynność tarczycy, - w przypadku raka endometrium. Alkohol także może zafałszować wyniki, więc nie powinno się wykonywać testu będąc pod jego wpływem." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avokadotylko 0 Napisano Listopad 14, 2012 dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Listopad 14, 2012 co za bzdura, że alkohol może zafałszować wynik testu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azza Napisano Listopad 14, 2012 Nie wnikałam. Wkleiłam wypowiedź stą: http://abcantykoncepcja.pl/pytania/jakie-moga-byc-przyczyny-falszywie-dodatniego-wyniku-testu-ciazowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lohohohohoiho Napisano Listopad 14, 2012 wszystko nieprawda,jedynie w przypadku raka ,nic poza tym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulkajk Napisano Listopad 15, 2012 No nie tylko rak to prawda, też: po poronieniu zaśniad jakieś tam leki o reszcie nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach