Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiaczek

kiedy zamawiac suknie slubna

Polecane posty

Gość grzesiaczek

kiedy zamawiac suknie slubna

to zalezy ile Ci ją będą robić, wszystkiego musisz sie dowiedziec zanim zamowisz. 2 miesiące wczesniej powinnas miec juz ją w domu. Ponad pol roku przed slubem wiekszosc zamawia.

Gość Ple ple
A po co mi ona 2 miechy wcześniej?

Gość TakaONA89
Ja miałam ślub we wrześniu, zamówiłam sukienkę w maju, a przymiarki zaczęłam robić pod koniec lipca. Przeszywała mi ją kilka razy bo nie mogłam się zdecydować czy chcę rękawy, jaki dekolt itd ale spięła się ładnie ze wszystkim i wyszło super :) Sukienkę odebrałam tydzień przed ślubem :)

w salonie profesjonalnym zamawia sie suknie min 2 mce przed slubem. suknia wisiec tam moze do dnia slubu i to jest moim zdaniem super opcja. mozesz kilka razy tam wpasc i przymierzyc, odprasuja ci ja i bedzie mega cacy.

Gość dracenka z miasteczka
ja swoją suknię zamówiłam prawie rok przed ślubem, dokładnie pod koniec września a ślub mam w sierpniu 2013. Znalazłam swoją wymarzoną i dobrze w sumie że tak wcześnie bo będę czekać na 1 przymiarkę pół roku - tyle czasu się będzie szyła bo suknia przyjedzie z Włoch. Od razu mówię że nie była mega droga :)

Gość PANI A.
pol roku przed sie rozejrzyj jesli szukas znowej, jesli uzywanej to 2-3mce. a propos-mam do sprzedania piekna suknie , jesli jestes zaintersowana pisz toppolino1@wp.pl

Gość roza0000
Pol roku to za pozno. Ja na swoja czekalam 6miesiecy, takze ok 8miesiecy przed zacznij sie rozgladac, przymierzac i wybierac. Oczywiscie jesli w gre wchodzi nowa, nowiutka kiecka z salonu.

Gość wesele 20142014
ja mam na początku lipca, będę KUPOWAĆ sierpień/wrzesien/pazdziernik wtedy wyprzedają wszystko i znizki do 70% są