Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaityszczęście

dam wszystko za prawdziwą miłość..

Polecane posty

to wielki blad wedlug mnie.Nie masz zadnych gwarancji , ze prawdziwa milosc bedzie trwac wiecznie .Wtedy co? Poswiecanie sie dla kogos lub czegos moze gorzko smakowac i cena , ktora przyjdzie zaplacic bedzie wielka do poniesienia .

trwanie w siedmio letnim, toksycznym związku dało mi nauczkę na całe życie. za poświęcenie wpier.. tym się miłość ma objawiać? szukam miłości.. prawdziwej miłości..

czy to zle , ze mnie spotkalas? Czy urazilam Cie czyms, bo nie do konca zrozumialam twoja wypowiedz :-D Ja osobiscie wierze w milosc taka naprawde prawdziwa, ale ona zdarza sie po prostu bardzo rzadko .To los na loterii.Jednak nawet wtedy uwazam, ze nie nalezy sie poswiecac calkowicie.Nikt tego od nas nie pragnie, a jesli tak : coz ( wedlug mnie) jest egoista .

Gość uminhhha
marze o milosci ale jeszcze bardziej o dziecku niech mnie jakis facet zapłodniłby to bym była hepi

autorko a moze masz ochote opowiedziec o swojej historii ? Chetnie poczytam , bo kazda historia czegos nas uczy i moze przed czyms ostrzec:-D

Gość ghhgfgttttt
Pewnie nawet jej nie zauważysz albo ten ktoś nie będzie ci się podobał

Gość wyjątek
Prawdziwa miłość to miłość absolutnie bezinteresowna. Tak nie umieją kochać ludzie więc o czym tutaj mowa?