Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badania?

ciąża i badania

Polecane posty

Gość badania?

cześć dziewczyny;) mam delikatny problem,bo od jakiegoś roku staramy się z chłopakiem o dziecko i nic:( jutro mam dostać @ ale już nie mogłam wytrzymać i zrobiłam przed chwilą test i znów ta wredna jedna kreska:( nie wiem co tu myśleć.. mam zamiar brać wiesiołek na poprawę śluzu, bo w sumie nie mam go wcale i poradźcie co jeszcze;) myślałam też o monitoringu cyklu,ale wie ktoś jaki jest tego koszt? a i jakie badania mogła bym jeszcze zrobić? mój gin kazał mi aby zrobić igg i igm- wyszły dobre i jeszcze mocznik, kreatynę i morfologię ale to jutro załatwię;)

Gość a jak dlugo sie niby
starasz???

Gość azza
pisze przecież że od roku

Gość badania?
a i jeszcze robiłam cytologię i wyszła gr II i gin powiedział,że jest ok

Gość eee rok to jeszcze nie tak
dlugo niech partner zroib badanie nasienia a ty badania hormonale droznosc jajowodów monitoring cyklu w celu sprawdzenia owulacji czy sa pecherzyki i czy dochodzi do ich pekania badanie na wrogi sluz troche tego jest

Gość badania?
ok dzięki za pomoc;)

Gość pierwsze co się robi
to badanie nasienia !!!! jak nasienie jest złe to problemów szuka się u kobiety i zaczyna się najpierw od 1. badania poziomu hormonów LH FSH Prolaktyna Progesteron estradiol tsh t3 i t4 2. monitoring cyklu wrogie śluzy inne histerie trzeba zostawić na później - najpierw podstawy !

Gość to ja powiemmmmm
pierwsze co się robi oj kochana to sa b, wazne badania i trzeba Zrobic wszystko!!!!!!tak samo jak droznosc tak samo wrogi sluz

Gość badania?
dzięki bardzo za odpowiedzi;) jutro wybieram się robić wszystkie badania;)

Gość pierwsze co się robi
do to ja powiemmmm wybacz ale wykształcenia medycznego nie masz i nikt sie ciebie i twojej histerii słuchać nie powinień drożność się robi po kilku latach nieudanych prób a jednocześnie przy dobrych wynikach badan nasienia jak i hormonów i monitoringu cyklu !Nie zaczynaj ośle od dupy strony i nie strasz nikogo!To samo tyczy się wrogiego śluzu -to są badania które każdy lekarz zostawi na koniec!

Gość badania?
noooo w sumie jak zaczęłam czytać o tym badaniu na wrogi śluz to delikatnie się przestraszyłam;) ,ale już w sumie sama nie wiem gdzie jest problem:( zrobię jutro te badania hormonalne i zobaczymy:(

Gość nnfkenfk
jaki jest koszt tych wszystkich badań, na fundusz tez mozna??

Gość badania?
z tego co patrzyłam na stronie Luxmed to jedno badanie hormonalne 24zł, a ocena owulacji 40zł;)